Védősisak

Védősisak az extra biztonságért! A lakásfelújítással kapcsolatban mindenkinek csak az új bútorok, kellékek beszerzése és a belső terek kialakítása jut az eszébe, pedig bizony a legtöbb munka nem végezhető el megfelelő védőfelszerelés hiányában. Ezek a kiegészítők képesek megvédeni viselőjét a portól, a kosztól, a különböző veszélyes anyagoktól és fizikai behatásoktól, tehát mindazoktól a dolgoktól, amelyek veszélyt hordoznak magukban. 

 

Webáruházunk, a Homelux a bútorok, lakáskiegészítő termékek és egyéb dekorációs elemek mellett a biztonságra is gondolt, ezért a barkácstermékek, azon belül pedig a védőfelszerelések sokaságával is várjuk kedves vásárlóinkat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Semmi sem fontosabb, mint a házban élők biztonsága. A sérülések elkerülése érdekében azonban gondoskodnunk kell a szükséges védőfelszerelések beszerzéséről! Webshopunk ezen termékek széles választékával is készült a fogyasztók számára, hozzájárulva ahhoz, hogy a lakásszépítés valóban felhőtlen legyen.

 

Védősisak: a védelem a fejnél kezdődik

 

A komolyabb munkákhoz, hegesztéshez, fúráshoz, fűrészeléshez, de a faltöréshez, burkoláshoz is elengedhetetlen egy jól használható védősisak. Termékkategóriánkban több különböző termékkel várjuk. Ezek közül némelyik hegesztés közben is védelmet nyújt, míg a fülvédővel ellátott termék a kellemetlen zajoktól óv meg bennünket. A rajta lévő háló emellett az arcot és a szemeket is védi a károsodástól. 

 

A barkácstevékenységek és az egyéb szerelési munkák is hatékonyan kivitelezhetőek akkor, ha jól működő, minőségi eszközökkel és kellékekkel rendelkezel, valamint gondoskodsz önmagad és környezeted biztonságáról, a megfelelő védőfelszerelés alkalmazásával. Az általunk kínált sisak, a munkavédelmi ruházat és cipő képes felruházni a biztonság érzésével. 

 

A rendelés menete

 

A rendelés nagyon egyszerűen véglegesíthető. Első körben válaszd ki a megvásárolni kívánt termékeket, rakd őket a virtuális kosárba, és add meg a szükséges adatokat! Ha ezzel megvagy, válassz a lehetséges fizetési és szállítási módok közül! A fizetés történhet bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel is. A szállítás megoldható futárszolgálattal, de személyes átvételre is van lehetőség. 

 

Páratlan termékekkel, rugalmas megoldásokkal és gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóinkat. Érdemes feltérképezni webáruházunk termékpalettáját!