Bit készlet

Bitkészlet

 

A csavarhúzó a leggyakrabban előforduló szerszám a háztartások többségében, hiszen megannyi szerelési, javítási feladat során használatos. Azonban a sokféle csavar számos eszközt kívánna, ennek praktikus opciójaként nyújt megoldást egy bitkészlet. Helytakarékos módon tarthatók, mobilis tároló táskában. A csavarok ki és behajtása gyerekjáték egy efféle kiegészítő szettel. 

 

Hobbi barkácsoláshoz, bútorok összeszereléséhez, szétszedéséhez, kisebb-nagyobb javítási munkálatokhoz egyaránt alkalmazhatók. Profi szakemberek elengedhetetlen tartozékai is. Merülj el kínálatunkban, és szerezd be a hiányzó barkácselemeket, hogy vérbeli ezermesterré válhass!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A csavarhúzó bitek létfontosságú szerszámok minden otthonban. Célszerű komplett készletet tartani, melynek a legtöbb felmerülő probléma során nagy hasznát veheti az egész család. 

 

A bitkészlet felhasználási köre

 

Webáruházunk szerszámkészlet termékkörében a bitfejek is helyet kaptak, melyek jó szolgálatot tesznek szinte bármilyen karbantartási, szerelési munkafolyamatnál. A csavarok ki- és behajtása innentől gyerekjáték, hiszen változatos bitkészlet révén nem szükséges megannyi szerszámot vásárolni a különböző barkácsfeladatok elvégzéséhez. 

 

Megerősítenéd a polcodat, szétszednéd a komódot, összeraknád az íróasztalod? Az egyszerű hétköznapok során rengeteg váratlan helyzettel is számolni kell, például a leszakadt polcelemekkel, a megsérült, instabil berendezésekkel. 

 

Felkészülten, praktikus kellékekkel a birtokodban nem foghat ki rajtad egyetlen szerelendő bútor sem! A karbantartási, javítási problémákkal nem kell másoktól segítséget kérni, hiszen a hasznos kiegészítőkkel bármit képes leszel megoldani. 

 

Egy komplett bitkészlet megoldást kínál például a PZ fej, a torx, az imbusz, a hatlapfejű és a háromszög fejjel rendelkező csavarokhoz is. 

 

Hogyan használd webshopunk? 

 

A célirányos keresésben segítségedre lesznek a különféle kategóriák, mint például “bitkészlet”, vagy “szerszámkészlet”, ahol kedvedre válogathatsz a hasznos barkácsolási kellékek palettájából. Az egyes termékek nevére kattintva megismerheted a paramétereiket, melyek különösen fontosak a kéziszerszámok és munkagépek esetében. 

 

Inspirálódnál annak kapcsán, hogy milyen eszközökkel szereld fel műhelyed? Ez esetben a “barkács” felsőbb kategória a neked javasolt, ahonnan védőfelszerelést, munkaasztalt is beszerezhetsz! 

 

Rendelj mihamarabb, és légy magad is profi ezermester!