Balta

Balta vagy fejsze? Minden kerttulajdonosnak szüksége van a ház körüli munkákban egy hasító, daraboló szerszámra, amivel a kisebb-nagyobb fákat, rönköket aprítani lehet. Ha te is ilyen eszközt keresel, benned is biztos felmerült a kérdés, hogy melyiket válaszd? 


 


Bár alapfunkcióját tekintve mind a két kéziszerszám ugyanazt tudja, mégis van különbség köztük. Míg egy fejsze a nagyobb darabok széthasítására tökéletes, addig a kisebb ágak, gallyak vágásához a balta a megfelelő eszköz. Webáruházunk kínálatában biztos megtalálod a számodra megfelelő univerzális baltát!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők

Ha elbizonytalanodtál, hogy melyik eszközre van szükséged inkább, baltára vagy hasító fejszére, akkor érdemes megnézned a termékek adatlapját, hogy választ kapj a kérdéseidre!

 

Univerzális balta

 

Ha megbízható és tartós használatra alkalmas favágó eszközt keresel, válaszd a Hecht univerzális baltát! Biztos te is emlékszel a régi, klasszikus fanyelű baltákra, a bosszantó és balesetveszélyes epizódokra, amikor a nyél kiszáradt és a balta feje messze repült! Ez a bosszantó jelenség már a múlté, baltáink nyele üvegszállal megerősített műanyag, melyre visszahűtéses technológiával rögzítik a fejet a tökéletes illeszkedésért. Az üvegszálas anyagból készült nyél törhetetlen és rugalmas. 

 

A kínálatunkban található balták mindegyike csúszásgátló markolattal rendelkezik, mely biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A különböző ergonomikus kialakítású szerszámok között biztosan megtalálod a számodra legkedvezőbbet. A pengék legtöbbje edzett vasból készül, de a HECHT 900901 baltánk pengéje a hosszú távú védelem érdekében teflon bevonatot kapott. 

 

Természetesen a fa megmunkálásának csak egyik módja az aprítás. Ha többre van szükséged, nézz szét kézi fűrészeink között, vagy válassz magadnak megfelelőt a körfűrészek közül! A fárasztó munka után jöhet a jól megérdemelt pihenés. Egy hangulatos grillparti a szépre nyírt fák alatt? Nézz körül kert kategóriában, ahol a kombi grillektől kezdve, a faszenes és gázos grilleken keresztül, az elektromos grillekig mindent megtalálsz!

 

Vásárlás menete

 

Találd meg amit keresel, a bal oldali kategória választót használva, ahol akár márkára is tudsz szűrni! Ha megtaláltad a keresett terméket, helyezd a kosárba, majd a kattints a megrendelés gombra! Itt eldöntheted, hogy regisztrációval vagy anélkül vásárolsz. Ha regisztrálsz, legközelebb még gyorsabb lesz a folyamat és a regisztrált vásárlók nyomon tudják követni megrendeléseiket. Vásárlásod összegét többféleképpen rendezheted, és szállítási módot is választhatsz. Ha nagyobb kényelmet szeretnél, akkor a prémium szállítást ajánljuk!