Elektromos orrfűrész

Ezen az oldalon található teljes elektromos orrfűrész kínálatunk! Ha a fűrész szót halljuk, talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a legtöbb embernek az erdő, a fák és a favágók jutnak eszébe. Hasonlóan a balták és fejszék kapcsán. Valóban, a kézifűrészek és körfűrészek leggyakoribb felhasználási területe a famunkák, a kerti munkák, valamint a tüzelő aprítása. 


 


Azonban léteznek olyan speciális céllal kialakított fűrészek, amik sokkal inkább építkezések, felújítások, asztalos munkák vagy gépészeti munkák segítői. Az elektromos orrfűrészek speciális kialakításuknak köszönhetően ezen utóbbi területeken lesznek nagy segítségünkre.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Az orrfűrészek típusai

 

Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb fűrészt, körfűrészt, orrfűrészt ki tudd választani, tudnod kell, hogy milyen feladatokra szeretnéd használni őket! Valamint azzal is tisztában kell lenned, hogy melyik típusú fűrész, milyen munkálatok elvégzéséhez lesz hasznos társad. Rövid leírásunk segítségedre lehet a döntésben!

 

A kínálatunkban található orrfűrészek kialakításuk alapján többfélék is lehetnek. A köznyelvben több névvel is szokták őket illetni. Azt a speciális kialakítású orrfűrészt, melynek az orrából előre áll ki a fűrészlapja, akár egy kard, szokták nevezni kardfűrésznek is. Nagyobb testvérét pedig szablyafűrészként ismerhetjük. 

 

Az orrfűrészek egy másik típusának, ahol a penge használat közben függőleges irányban áll, a hivatalos neve a szúrófűrész, míg a hétköznapi szóhasználatban elterjedtebb neve a dekopírfűrész. 

 

Elektromos orrfűrészek

 

Mindkét elektromos orrfűrésszel kényelmesen és könnyen vághatunk fát, fémet, akár még műanyagot is. A kardfűrész a gallyazásban, a fák koronájának alakításában és egyéb kerti munkákban is segítségünkre lehet. 

 

Ezzel szemben a dekopírfűrész sokkal inkább a kreatív munkák, a preciz vágások, a bonyolultabb fűrészelési munkák profi megoldásához tökéletes. 

 

A mi barkácsgép kínálatunkban a cseh Hecht márka termékeit találod. Ez a vállalat több, mint 26 éves múltra tekinthet vissza. Minőségi termékeinek köszönhetően hamar meghódította egész Európát és számos szakmai díjat is magáénak tudhat. 

 

Orrfűrész kategóriánkban az elektromos orrfűrészek mellett, az akkumulátoros kiviteleket is kínáljuk. Ha olyan helyen is szeretnéd használni eszközeidet, ahol nem áll rendelkezésre elektromos hálózat, vagy fontos számodra, hogy géped könnyen hordozható legyen akkor válassz az akkumulátoros kivitelűek közül!