Akkus orrfűrész

A szűk helyen végzendő feladatok igazi nagyágyúi az akkus orrfűrészek. Ez egy kicsi, könnyű és nagyon praktikus szerszám, állítható vágás mélységgel, számos cserélhető fűrészlappal, a különböző anyagokhoz. Ha kipróbálod, téged is elérhet az érzés, hogy hogyan tudtál élni eddig nélküle! 


 


Azért, hogy ez az önmagában is nagyon hasznos fűrész még praktikusabb legyen, és te még sokoldalúbban ki tudd használni a benne rejlő lehetőségeket, nem csak elektromos, de akkumulátoros kivitelben is elhoztuk neked. Akkumulátoros orrfűrészeink között megtalálod az akkus szúrófűrészt is.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Akkus orrfűrészek

 

Ahogy már írtuk, a orrfűrészek kategóriánkban található szerszámgépek nagy előnye, hogy nehezen hozzáférhető helyeken is tudunk dolgozni velük. Ha közben nem kell az elektromos kábelekre figyelnünk, ez az előny még tovább nő. 

 

A nagy múltú cseh Hecht márkanév már önmagában is garancia a magas minőségre, a hosszú élettartamra, de ahhoz, hogy akkumulátoros gépeid hosszú ideig szolgáljanak téged, nem árt néhány dologra odafigyelni. 

 

A Li-ion akkumulátorok jelentősége

 

A Hecht cég akkus eszközeit Li-ion akkumulátorok használatával tervezték. A gyártási technológiából adódik, hogy kis súly mellett is nagy kapacitású akkumulátorok készülhetnek. Ezek az akksik számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek azt a célt szolgálják, hogy gépeink hosszan és megbízhatóan üzemeljenek. 

 

A beépített elektronika vigyáz a határérték alatti töltöttségre. Az élettartamot pedig növeli az alacsony kisülési ráta. Persze van hátránya is ezeknek az eszközöknek. Ez pedig az öregedés. Ez a folyamat nem elkerülhető, de odafigyeléssel jól lassítható. 

 

Ehhez pár apró dologra kell csak figyelnünk. Ilyen például, hogy ne merítsük le őket teljesen! Ha hosszabb ideig nem lesz szükség az eszközünkre, vegyük ki az akkumulátort, de még 40-50%-os töltöttségi szinten! A tárolás szobahőmérsékleten a legideálisabb, de ha ez nem megoldható, arra akkor is ügyeljünk, hogy se tűző napon, se fagypont alatti hőmérsékleten ne legyenek!

 

Végül figyeljünk arra, hogy Hecht márkájú akkumulátoros termékeinket, csak a gyártó által mellékelt töltővel töltsük!

 

Ha gondosan betartjuk ezeket a gyártó által javasolt utasításokat, akkor Hecht Li-ion akkumulátorainak átlagos élettartama 800-1200 töltési ciklus lesz, ami otthoni használat mellett, több év élettartamot jelent.