Fúrószárfej

Ez a kategória a fúrószárfej teljes kínálatát tartalmazza, mely minden barkácsfolyamathoz, szereléshez elengedhetetlen tartozék. Valamit meg kell szerelni otthonodban? Netán a szomszéd kérte a segítséged? 


Akinek van érzéke ezekhez a munkafolyamatokhoz, és szereti is csinálni, nagy örömmel veti bele magát a hozzá szükséges szerszámok beszerzésébe is. Magad is ebbe a csoportba tartozol? Vagy egy ismerősöd, szeretted? Válassz neki a különféle barkácseszközeink bőséges választékából! Csupán néhány apró kiegészítő hiányzik a komplett készlethez? Az sem probléma! Nézz körül árukínálatunkban!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Cégünk elkötelezett, hogy a barkácseszközök terén is maximálisan teljesítsen. Ezért folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, és különféle kategóriákba soroljuk árucikkeinket.

Fúrószárfej választékunk

A Hecht márkacsaládból többféle fúrószárfej is elérhető. 150-es, 200-as, 250-es változatú is. Nálunk, a Homeluxnál kizárólag magas minőségű, kifogástalan kiegészítők rendelhetők. Ezzel is igyekszünk biztosítani a tökéletes eredményeket az egyes munkálatok során. A célszerszámok, munkaeszközök és a kiegészítő kellékek ugyanúgy fontosak, mint egy jól megválasztott szekrénysor a nappaliba. A képek rögzítése, a polcok megerősítése, a tévé felszerelése mind olyan - olykor hirtelen fellépő - feladatok, melyekhez nélkülözhetetlenek ezek a barkácseszközök. 

Szemezgess fúrószár választékunkból, és légy felkészült a váratlan helyzetekben is!

Webáruházunkat igazán egyszerű használni!

Ahhoz, hogy mindent egy körből beszerezhess, érdemes átnézned a barkácsgépekhez kínált tartozékainkat is, illetve az általad preferált kategóriák termékeit! Az egyes aloldalak további alkategóriákat tartalmaznak, melyeket egymáshoz kapcsolódva, rendezetten alakítottunk ki. Így is megkönnyítve a keresgélést, böngészést. Miután kosárhoz adtad a választott darabokat, tovább is nézelődhetsz, de átnavigálhatsz a megrendelési folyamathoz is. A termékek nevére kattintva részletesebb információt olvashatsz, amely segítség, ha fontos paramétereket kell összevetned. 

Rendelj még ma, szerezz be minél több praktikus munkagépet, hogy csak akkor kelljen szerelőt hívnod, amikor feltétlenül szükséges! Segítünk, hogy mindenben megkönnyítsd az életed.