Oakland 754 festhető műanyag kerti ház

Termékverzió: Oakland 754 festhető műanyag kerti ház szürke/grafit
Cikkszám: 246956
Tömeg: 91 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
396 990 Ft
RRP: 424 990 Ft
Rendelhető
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Normál szállítás : 6900 Ft
Prémium szállítás : 12900 Ft
59 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Oakland 754 festhető műanyag kerti ház szürke/grafit
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékleírás

A Keter Oakland 754 kerti ház tartós műanyagból készült kiváló minőségű szerszámház. A ház magassága 253 centiméter, szélessége 210 centiméter és mélysége 124 centiméter, és eredeti megjelenése különbözteti meg. A Keter márka világszerte ismert, mint a legmagasabb színvonalú műanyag bútorok és kerti kiegészítők gyártója. A márka több mint 60 éve van a piacon.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

Karbantartás ingyenes!

A kis méretek miatt nagyon jól fog működni kis parcellákon. A ház szürke árnyalatú. Festékkel bármilyen színű lehet. Ez a modell kiváló minőségű műanyagból készült, amely valódi fához hasonlít. Ezzel szemben ez az anyag nem igényel speciális karbantartást vagy impregnálást. Nem hámlik, bomlik, és ellenáll az időjárási körülmények - csapadékok, UV-sugárzás, valamint a magas és alacsony hőmérséklet - negatív hatásainak.

A ház célja és felhasználása

A Keter Oakland 754 szerszámokkal készült kerti ház több mint 2 méter felhasználható alapterületet kínál. Praktikus, dupla ajtóval rendelkezik, kinyitás után kényelmes bejáratot kapunk, amelynek szélessége 148 centiméter. A ház ajtaját fémzárral lezárják, amelyet lakattal is rögzíthetnek. Ez a modell sárkarimával van felszerelve az ajtó alatt, amely küszöbértékként szolgál a belépéshez, például fűnyíróhoz. Figyelemre méltó itt a tartós padló is, amely védelmet nyújt a kártevők és rágcsálók ellen. A modell ablakokkal és tetőablakokkal van felszerelve, amelyek garantálják a hozzáférést a természetes napfényhez. Polcok vagy szekrények rögzíthetők a ház falához, amelyek kiválóan alkalmasak szerszámok vagy kiegészítők tárolására.

A Keter Oakland 754 kerti ház tartós konstrukcióval rendelkezik. Az acél megerősítésű gerendás tető garantálja a problémamentes hócsúszást a téli szezonban. A ház horgonyokkal rögzíthető a földhöz. A padlón lévő lyukak ezt megkönnyítik. A modell minden szükséges szerkezeti elemmel eladásra kerül. Ez azt jelenti, hogy még tapasztalatlan emberek is össze tudják szerelni.

Tartós szerkezet és biztonság

Az Oakland Cottage nemcsak műanyag - a szerkezetet fém elemekkel erősítették meg, ami jelentősen javítja a stabilitást, még éves használat után is.  A ház földhöz rögzíthető horgonyokkal van felszerelve (önállóan vásárolható meg), hogy az egész szerkezetet jobban biztosítva legyen. A padlón speciális lyukak vannak, ahol rögzíthetjük a horgonyokat. 

A falak bármilyen színűek lehetnek

Az Oakland 754  szürke árnyalatú - a ház falai világosabbak, az ajtók, ablakok és a tető sötétebbek. A házat lehet festeni ezért bármilyen színű lehet. A speciális anyag, amelyből készül, és a durva felület megkönnyíti a festék felszívódását és tartását. Javasoljuk, hogy festés előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat. A ház festése azt jelenti, hogy elveszíti az áru visszaküldésének lehetőségét.

További tudnivalók: padlófelület: 2,05 m², falvastagság: 20 mm

Nettó tömeg: 91 kg

Termék méretei

külső méretbelső méretAjtó méret
Magasság253 cm247 cm182,5 cm
Szélesség210 cm201 cm14,5 cm
Mélység124 cm102 cm

Videók

Vélemények

Oakland 754 festhető műanyag kerti ház
Rendelhető
396 990 Ft
RRP: 424 990 Ft