Artisan 9X7 kerti szerszámos ház

Termékverzió: Artisan 9X7 kerti szerszámos ház
Cikkszám: 236877
Tömeg: 189 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
619 990 Ft
Nincs raktáron
INGYEN szállítás
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Normál szállítás : Ingyenes
79 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Méret
277x218 cm
Termékverzió
Artisan 9X7 kerti szerszámos ház
Garancia idő
36 hónap
Gyártó
Curver

Termékleírás

Termékjellemzők

A stílusos és funkcionalitásra összpontosított kerti ház nem csupán modern dizájnnal és számtalan praktikus jellemzővel rendelkezik, hanem acél megerősítéssel ellátott, kétrétegű falakkal és tetővel is, amelyek akár 200 kg/m2 hóterhelést is elbírnak. Az Artisan kerti házak újszerű, időjárásálló falakkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az igazi fa ház textúrájának és megjelenését, anélkül, hogy folyamatos karbantartásra lenne szükség. A falakat könnyen festhetővé és fúrhatóvá is tervezték, így lehetőség van egy olyan kerti ház kialakítására, amely igazodik az változó igényekhez. Az ablakok, zárható dupla ajtók és a nagy teherbírású padlólap is további kényelmi funkciókat kínálnak az ATV-k vagy sporteszközök tiszta és rendezett tárolásához.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

Az Artisan 9x7 egy kényelmes kerti szerszámos ház, amelyet magas funkcionalitás és elegáns megjelenés jellemez. Az Artisan 9x7 226 cm magas, 277 cm széles és 218 cm mély. A ház belseje több, mint 5 m2 felhasználható területet tartalmaz!

 

Karbantartás ingyenes!

Műanyag kerti ház a Keter Artisan 9x7 a kert számára kényelmes választás - a műanyag, amelyből a ház készült, tökéletesen tükrözi a természetes fa szerkezetét és megjelenését - első pillantásra az anyagok nem különböztethetők meg. Az Artisan 9x7 ház nem igényel karbantartást vagy ápolást . Ez vitathatatlan előny a faházakkal szemben. A különbség az első évszak után látható, amikor a fa további költséges és időigényes védelmet és karbantartást igényel, míg az Artisan ház továbbra is ugyanolyan állapotban van, mint az elején! A ház előállításához használt anyagok nem rothadnak, nem hámlanak, és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak

A ház célja és felhasználása 

A kerti ház belseje meghaladja az 5 m2 hasznos területet. A széles, kétoldalas ajtó lehetővé teszi a kényelmes belépést a belső térbe A ház ajtaját tömör fém reteszel lehet bezárni , amelyet  lakattal (lakat nem tartozék) lehet rögzíteni . A ház  védelmének köszönhetően 100%-os biztonságba vannak a házban táráolt eszközök, szerszámok. A háznak sárgallérja van, amely az ajtó alatt található . Az erős és tartós padló védi a belső teret rágcsálók és más állatok ellen. A falhoz további elemeket is rögzíthetünk, például akasztókat vagy polcokat. A ház magassága körülbelül 220 cm, tehát még nagyon magas tárgyakat is tudunk tárolni benne.

Gyors és egyszerű összeszerelés - használatra kész! 

Az Artisan 9x7 szerszámház gyakorlatilag használatra kész - ha házat vásárol, akkor minden szerkezeti elemet megkap, beleértve a padlót is. Ezenkívül az Artisan 9x7 ház egyszerű összeszerelése és egyértelmű utasításai lehetővé teszi, hogy a házat még tapasztalatlan emberek is össze tudják szerelni. A szerszámház teljes élvezetéhez több órát kell töltenie, a munka ütemétől függően.

A kerti ház további előnyei 

Az Artisan 9x7 kerti ház tetőablakokkal és speciális szellőzőnyílásokkal van felszerelve . Az ablakoknak köszönhetően a házba természetes fény szűrödik be, és megvédi a házbantárolt eszközöket a nedvességtől. A ház szellőzőnyílása lehetővé teszi a szabad légáramlást, amelynek köszönhetően a belső teret nem árasztja el kellemetlen szag és megvédi a házat illetve az eszközöket a penész ellen.

Tartós szerkezet és biztonság

A ház szilárd, erős felépítésű. A ferde tető acélszerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően nem kell félteni a heves havazásoktól - a hótakarószabadon lecsúszik a tető lejtőjén. A ház Artisan 9x7 rögzíthető horgonyokkal (önállóan vásárolható meg), hogy az egész szerkezetet stabilabb legyen. A ház padlójában speciális lyukak vannak, amelyek lehetővé teszik a telepítést.

A falak bármilyen színűek lehetnek

Az Artisan 9x7 ház szürke árnyalatban kapható - a ház falai világosabbak, az ajtók, ablakok és a tető pedig sötétebbek. A ház bármilyen színűre festhető, tetszés szerint. A speciális anyag, amelyből készül, és a durva felület megkönnyíti a festék felszívódását és tartását. Javasoljuk, hogy festés előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat. A ház festése azt jelenti, hogy elveszíti az áru visszaküldésének lehetőségét. 

Az Artisan 9x7 ház elhelyezéséhez a kertben nincs szüksége építési engedélyre. A Keter márka világszerte ismert, mint a legmagasabb színvonalú műanyag bútorok és kerti kiegészítők gyártója. A márka több mint 60 éve van a piacon.

További Tudnivalók: alapterület: 5,3 m² , fal vastagsága: 20 mm, Tetőterhelés: 75 kg / m², Padlóterhelés: 150 kg / m²

Termék súlya: 190 kg

Csomag méretei: Szé: 227 cm Mé: 132 cm Ma: 50 cm 

Termék méretei

külső méretbelső méretAjtó méret
Magasság226 cm220 cm181 cm
Szélesség277 cm264 cm139 cm
Mélység218 cm201 cm

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
István
2023.07.24 07:32

Végre minden kerti eszköznek lett helye.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Artisan 9X7 kerti szerszámos ház
Nincs raktáron
INGYEN szállítás