Munkavédelmi cipő

Mikor vegyél munkavédelmi cipőt? Akár ház körüli munkát végzünk, akár építkezünk vagy felújítunk, akár csak szeretünk barkácsolni, fontos, hogy ügyeljünk testi épségünkre! Ezt több módon is megtehetjük. 

 

Vigyázhatunk magunkra azzal, ha munkakezdés előtt gondosan megtisztítjuk a területet, ahol dolgozni fogunk. Ha ellenőrizzük eszközeinket, hogy alkalmasak legyenek a feladat elvégzésére. Ha az elektromos eszközöknél ellenőrizzük a vezetékek épségét és azt is, hogy a dugalj, ahova csatlakoztatni szeretnénk, megfelelő állapotban legyen. Végül, de nem utolsósorban, megóvhatjuk magunkat, ha mindig megfelelő védőfelszerelést veszünk fel a kisebb balesetek kivédése érdekében. 

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Védőfelszerelésre szükség van!

 

Védőfelszerelés kínálatunkban a védőszemüvegektől kezdve, a munkavédelmi sisakon át, egészen a munkavédelmi cipőig, mindent megtalász!

 

Gondoltad volna, hogy a gerincünk után, a legnagyobb terhelést a lábfejünk kapja a mindennapok során? Éppen ezért, ahogy a hétköznapi cipőinket is gondosan választjuk ki magunknak, úgy a munkavédelmi cipő esetében is fontos, hogy ezt tegyük, sőt!

 

Milyen szempontok alapján válasszunk munkavédelmi cipőt?

 

Fontos figyelembe venni, hogy hol dolgozunk. Kell számolnunk az időjárási körülményekkel? Dolgozunk maró hatású vegyi anyagokkal vagy csúszásveszélyt okozó anyagokkal? Olyan helyen végezzük a feladatunkat, ahol beleléphetünk szúró-vágó tárgyakba? Előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb tárgyak váratlanul leesnek? Járunk olyan talajon, ahol fontos a bokánk védelme? 

 

Ezeknek a szempontoknak a figyelembevételével, nagy biztonsággal tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb munkavédelmi cipőt. 

 

Ne felejtsük el azt sem, hogy egy jó munkavédelmi cipő nem csak funkcionalitásban, de komfortban is megfelelő kell legyen! Fontos, hogy kényelmes legyen, de az sem mellékes, hogy jól szellőzzön! Ma már a legtöbb gyártó mindezeken felül még az esztétikumra is figyel, így kínálatukban kifejezetten dizájnos, vagány lábbelik is kaphatóak. 

 

Nem kell feltétlenül túllőni a célon! Nem kell olyan védelmi funkciókkal ellátott cipőt választani, amire nincs szükségünk. Például ha nem eshet a lábunkra semmi, nincs szükségünk feltétlenül acélbetétre. Ha nem végzünk olyan munkát, ami zárt cipőt követel, választhatunk akár szandált is. 

 

Mi ezeket a szempontokat vettük figyelembe választékunk kialakításakor. Nézz körül munkavédelmi cipő kategóriánkban, ahol ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet, legyen az bakancs, cipő vagy szandál!