Cipzáros felső

Tekintsd meg cipzáros felső kínálatunkat! A lakás és a benne lakók összhangja teremti meg azt a belső békét és nyugalmat, amelyre Te is vágysz. Épp ezért fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ruházati kiegészítőink segítségével ez most sikerülhet. Nem csupán kényelmesek, divatosak és jól néznek ki, de a lakásfelújítás során, hétköznapokon vagy akár sportoláshoz is viselhetőek.

 

A Hecht felsője hosszú ujjainak, hosszított derékrészének és rugalmas anyagának köszönhetően komfortos és biztonságos viseletet biztosít egész nap, függetlenül attól, hogy éppen mit csinálsz benne. Bújj bele Te is!

tovább bezár
Méret
Elérhetőség
További szűrők
1 db termék

A webáruházunk barkács kategóriájába tartozó termékek között számos, a munkát segítő darab kapott helyet, így a különböző barkácstermékek, kiegészítők, munkagépek is, a témánk szempontjából jelentős szerepet játszó minőségi védőfelszerelések mellett. Ezek együttese adja meg a lehetőséget arra, hogy a házon belüli és körüli teendők gördülékenyen menjenek. 

 

Cipzáros felső nőknek és férfiaknak egyaránt

 

Ez az uniszex darab úgy került megalkotásra, hogy mindkét nem számára megfelelő legyen mind színben, mind pedig kialakításban. A poliészter kiválóan vezeti az izzadságot, mégis puha és kényelmes. A fekete szín elfedi a különböző szennyeződéseket, a piszok nyomait, a narancssárga - amelyet a felső ugyancsak tartalmaz - pedig jól láthatóvá tesz, amely a munkavégzés során nagyon fontos. 

 

Ezt a sokoldalúan használható ruhadarabot, amely szó szerint felruház a biztonság élményével, akár hétköznapokra, kirándulásra vagy sportoláshoz is viselheted. A könnyű kivitelezésnek hála remek öltözet lesz akár egész nap.

 

Öltözz fel a mi segítségünkkel!

 

Minden lehetséges módon igyekszünk segíteni álmaid otthonának létrehozásában. A megfelelő védőfelszerelés, ezen belül is a ruházati cikkek beszerzése sem maradhat ki a teendők sorából. A vásárlás egyszerűen és gyorsan kivitelezhető webáruházunkon keresztül. Első lépésként helyezd a terméket a virtuális kosárba, majd miután meggyőződtél tartalmának helyességéről, add meg a szükséges személyes adatokat és a szállítási címet!

 

A postázást a legtöbbször futárszolgálat segítségével oldjuk meg, de üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség. A fizetési alternatívák is széles körben elérhetőek: azonnali, bankkártyás fizetésre, előre utalásra és utánvétre is van mód. Válassz a számodra megfelelő lehetőségek közül és légy elégedett vásárlóink egyike még ma!