Baseball sapka

Ismerd meg baseballsapka kínálatunkat! Igyekszünk minden lehetséges módon támogatni a lakásszépítést, így webáruházunkban megtalálod a legkülönbözőbb bútorokat és kiegészítőket. De tudtad, hogy a munkálatok elvégzését különböző védőfelszerelésekkel is segítjük? Hiszen számunkra a biztonság a legfontosabb. Ahogy számodra is.

 

A munkavédelmi nadrág, póló és cipzáros felső mellett kapott helyet a baseballsapka, amely a fejedet hivatott megóvni a különböző szennyeződésektől, a portól és a kisebb ütődésektől. Nem mellesleg extra divatos is. Több színben, cégünk logójával ellátja, szolgálja a védelmedet.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A lakásfelújítással járó rengeteg tennivaló közepette sokan hajlamosak elfeledkezni a minőségi védőfelszerelés viselésének fontosságáról. Pedig bizony az ilyesféle feladatok bővelkednek a veszélyekben, elég csak a különböző fizikai behatásokra és a káros, allergén anyagok használatára gondolni. Ha a nap végeztével szeretnéd élvezni munkád gyümölcsét, a védőfelszerelés különböző elemeinek viselése, így a baseballsapkáé is elengedhetetlen.

 

Saját márkás baseballsapka-választék 

 

Elkötelezettek vagyunk a lakásreform sikere érdekében, ezért alkottuk meg saját baseballsapka kínálatunkat. A termékkategórián belül piros, fekete és fehér színben találhatóak meg a trendi fejfedők állítható pánttal, elérhető áron. Hölgyek és urak számára is divatos, kényelmes és praktikus kiegészítők lehetnek a felújítás során és hétköznapokon is. Ne feledkezz meg a védőfelszerelés további elemeinek beszerzéséről sem, hiszen hatékony szolgálatot csak egy teljes szett tehet!

 

Baseballsapka beszerzése akár pillanatok alatt!

 

Miután letetted a voksot a szívedhez közel álló darab mellett, nincs más hátra, mind feladni a rendelést. Ezt webáruházunkon keresztül egyszerűen megteheted. Első lépésként helyezd a kosárba a kiválasztott termék(ek)et, add meg a szükséges adatokat, majd rendelkezz a fizetési és a szállítási módokról! Mindkettő esetében több lehetőség közül is választhatsz, igazodva személyes igényeidhez. 

 

Fedezd fel lakberendezési termékeink széles kínálatát! Mielőtt azonban nekilátsz a felújításnak, ne feledkezz el a munkavégzéshez szükséges védőfelszerelés beszerzéséről sem, hiszen tudod: a legfontosabb mindenekelőtt a biztonság!