Tisztítóanyag

Szeretsz otthon barkácsolni? Rengeteg szerszámod és eszközöd van, amik állandóan piszkosak, emiatt pedig könnyen tönkremehetnek? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban számos kiegészítőt találhatsz ezek karbantartására. A kontakt tisztítóanyagoknak köszönhetően gépkocsikat, kapcsolókerekeket, de még a műszerfalat és egyéb riasztóberendezéseket is fényessé tudunk varázsolni.

 

A nálunk beszerezhető gyártmányokból többek között Home by Somogyi termékeket is találhatsz, amelyek prémium minőségben kerülnek forgalomba. Nézz körbe, és válaszd ki a szükséges kellékeket otthonra!

tovább bezár
3 db termék

Miért van szükség tisztítóanyagokra?

 

Rengeteg olyan eszközünk lehet otthon, amelyeket bizony beborít a kosz, esetleg nem tudjuk már leszedni róluk az egyes anyagokat. A kéziszerszámok mellett természetesen a személyautók, a műszerfalak, illetve egyes riasztóberendezések is tisztításra szorulnak. Erre tökéletesen jó megoldás a tisztítóanyagok beszerzése, amiket ma már szinte bármire lehet használni. 

 

Most végre megszűnik minden akadály, ami a rendetlenséget és a műhelyben lévő káoszt illeti. Végre minden patyolat tiszta lehet anélkül, hogy órákat töltenénk el a helyiségben a rendrakással és a karbantartással. Érdemes tehát minden háztartásban legalább egy ilyen kiegészítőt tartani, amivel végre álom lehet a takarítás. 

 

Tisztítóanyagok kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhető barkácskellékek mellé minden esetben érdemes már azonnal kosárba tenni legalább egy tisztítóanyagot. A Home by Somogyi kontakt spray egy 200 milliliteres kiszerelésű változat, ami számos eszköz fényessé varázslásában nyújthat segítséget. A márka erre a készítményre két év garanciát vállal, így biztosak lehetünk benne, hogy egy igazán minőségi tisztítót szerzünk be. A rendkívül nagy oldóképességgel rendelkező doboz alkalmas az elektromos csatlakozások tisztításához is. Nem vezeti el az elektromosságot, és nem hagy maradékot sem maga után. Emellett pedig nem okoz korróziót, ami sok másik termék esetében sajnos előfordulhat. Olyan érzékeny elektromos csatlakozók karbantartására szolgál, mint a személygépkocsik, a műszerfalak, illetve a riasztóberendezések. 

 

Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a megfelelő tisztítóanyagot, amivel végre megtisztíthatod azokat az eszközöket is, amikről már régóta nem tudod eltávolítani a koszt!