Multiméter

Szeretsz barkácsolni és megoldani a ház körül felmerülő műszaki problémákat, de nincsenek megfelelő eszközeid? A legjobb helyen jársz! Webáruházunk barkácskellékei között mindent megtalálsz, amire szerelés közben szükséged lehet. Multiméter, fázismérő vagy épp hidraulikus emelő? Sokszínű termékkínálatunk egyedülállóan széles és változatos.

 

Nálunk nem csupán a hétköznapi hobbi barkácsolók találják meg a megfelelő felszerelést. Szakemberek is naprakészen tarthatják segítségünkkel a szerszámosládájukat. Nézz körül nálunk te is, és rendeld házhoz a barkácseszközeidet!

tovább bezár

Ezért fontos, hogy pontosan mérjünk

 

A hajszálpontos mérés minden építkezés, felújítás, alkotás alapja. Gondoljunk bele, ha a kivitelezők nem jó adatok alapján kezdenének házat építeni. Ha nem megfelelő méretű nyílászárókat vagy nem megfelelő számú csempét rendelnénk.

 

Ha pontatlan számokkal rendelkezünk, akkor nem csupán a munkafolyamat lesz hosszabb. Jelentősen meg is növekedhetnek a kiadásaink. Egy kisebb kreatív munkadarab esetén is nagyon bosszantó, ha rosszak a mérések. Épp ezért érdemes a modern digitális eszközöket igénybe vennünk.

 

Multiméter

 

Webáruházunk is több mérőműszert forgalmaz, hogy így megkönnyítsük a dolgodat. Multiméterünk igazán univerzális eszköz, amely nem hiányozhat egy háztartásból sem. Többek között hőmérsékletet és induktivitást is mérhetünk ezzel az eszközzel és minőségi tartozékaival.

 

A tervezés és a kivitelezés is magas minőséget képvisel, első osztályú alapanyagokból készült a termék. Digitális kijelzője pillanatok alatt tájékoztat minket az aktuális értékekről. Memóriájában több adatot is képes eltárolni, hogy azok a jövőben egyszerűen a rendelkezésünkre állhassanak.

 

További barkácseszközeink

 

Nem csupán a háztartásban vagy a ház körüli munkálatokhoz használható eszközeink örvendenek nagy népszerűségnek. Az autók karbantartásához szükséges kellékeink között is számos hasznos darabot találsz.

 

Nem érdemes elindulni univerzális vagy hidraulikus emelő nélkül. A guminyomásmérő használata megelőzheti a defektet. Ugyancsak a biztonságos vezetést szolgálja a gumiprofilmérő készülékünk, főleg a téli időszakban. Érdemes beruházni ezekre a termékekre, mert nagyban elősegítik az autód megfelelő műszaki állapotának megőrzését. Tekintsd meg barkácskellékeinket, és szerelkezz fel velünk!