Kenőanyag

Ebben a kategóriában kenőanyag választékunkat találod, amelyben 2T kétütemű, 4T négyütemű, és lánckenő olajokból válogathatsz. Jelentős szerepet játszanak a korrózióval szembeni védelemben, ugyanakkor hosszabb élettartamot biztosítanak. 

 

A különféle gépek motorjainak karbantartását szem előtt tartva fontos a megfelelő kenőanyagok használata, ezáltal olajozottan működnek, kevésbé kopnak. A berendezések alkatrészei erőteljes súrlódásnak vannak kitéve, emiatt is lényeges óvni őket és speciális anyagokat bevetni a gördülékenyebb működés érdekében. Merülj el kínálatunkban, óvd meg munkaeszközeid!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Vegyesen biztosítunk kétütemű általános motorolajokat, négyütemű fűnyírógép olajat, hómaró és lánckenő olajat is. Ezáltal kedvedre válogathatsz, és bármely kerti gépedhez találsz megfelelőt. Leginkább AL-KO és Hecht modellekhez való termékeket kínálunk. 

 

A kenőanyagok felhasználási területe 

 

Az univerzális kétütemű motorolajok fűkaszákhoz, láncfűrészekhez, kerti gépekhez ideálisak, megfelelő korrózió elleni védelmet biztosítanak, ugyanakkor garantálják a motorok hosszabb élettartamát. A károsodás, oxidáció, rozsdásodás mellett a kopástól is védenek. A gördülékeny, akadálymentes működést segítik. A kerti eszközök téli tárolása sem okoz többé gondot. 

 

A 4T motorolajok fűnyírókhoz, és egyéb négyütemű motorral rendelkező kerti berendezésekhez megfelelőek. Számodra is fontos, hogy kellően olajozottan működjenek a munkaeszközeid? Ebben az esetben nálunk mindent megtalálsz a motorok karbantartásához. Láncfűrészekhez lánckenő olajok, azon belül biológiai úton lebomló típus is választható, ezáltal környezettudatosan gondoskodhatsz szerszámgépeidről. Rönkhasító gépekhez való hidraulikus olajat is beszerezhetsz, így a kopásállóság biztosítható.

 

Kerti gép választékunkban még több hasznos eszközt megvásárolhatsz kinti munkáidhoz, ugyanakkor a karbantartásukhoz szükséges kenőanyagokat is megrendelheted, hogy hosszú éveken át használhasd őket. 

 

Hogyan használd webáruházunk? 

 

Konkrét árucikk kereséséhez böngészd át az adott kategória cikkeit, például a “kenőanyagok”-ra kattintva. Bővebb leíráshoz válaszd ki a termékek nevét, az ismertető segít a döntésben! Érdemes átbogarásznod a felsőbb kategóriákat is, mint amilyen a “kerti gép” szekció, amely széles körben lefedi a kertészkedés, barkácsolás munkaeszközeit. Szerezz be mindent egy körből, a praktikus berendezéseket és a karbantartásukhoz szükséges kiegészítőket egyaránt!