Forrasztópisztoly

Egy jól felszerelt szerszámosládából nem hiányozhatnak a forrasztáshoz szükséges eszközök. Ha te is szeretsz barkácsolni, akkor neked is szükséged van forrasztópisztolyra, forrasztóanyagra és egyéb barkácskellékekre.

 

Webáruházunkban mindent megtalálsz, ami a ház körül adódó feladatok elvégzéséhez, kisebb-nagyobb javításokhoz szükséges. Emellett a gépjárművek műszaki állapotának fenntartásához is segítséget nyújtanak termékeink. Guminyomásmérőt, emelőket, kéziszerszámokat rendelhetsz tőlünk. Tekintsd meg egyedülállóan széles termékkínálatunkat.

tovább bezár
2 db termék

Forrasztáshoz szükséges kellékeink

 

Amikor fémből készült tárgyakat, villamos árammal működő eszközöket kell megjavítanod, forrasztóeszközökre van szükséged. Üzletünkben megtalálsz minden olyan kelléket, amellyel elvégezheted ezeket a munkákat.

 

Forrasztópákákat, pákaállomást és forrasztóanyagot is forgalmazunk. Emellett cserélhető forrasztófejekkel ellátott forrasztópisztolyunknak is jó helye lesz a szerszámaid közt. Forrasztással ugyanis úgy tudod helyreállítani a fémek közötti érintkezést, hogy nem sérülnek az eredeti darabok. 

 

Forrasztópisztoly

 

Bármilyen barkácsmunkáról legyen szó, akkor tudunk jól dolgozni, ha a szerszámaink kézre állnak. A forrasztópisztoly formatervezése a kényelmes és hatékony munkavégzést szolgálja. A forrasztópisztolyok mérete és teljesítménye igen változatos.

 

A webshopunkban forgalmazott termékekkel egyszerűen javíthatod meg például a gyerekjátékokat. Emellett számos gyengeáramú készülék meghibásodása kezelhető otthon, szakember segítsége nélkül. A pisztolyok használatához elengedhetetlen a forrasztóanyag, hiszen ez köti össze az elvált fémrészeket. Nálunk ezt is beszerezheted, többféle kiszerelésben.

 

További barkácskellékeink

 

A forrasztáshoz szükséges segédeszközök mellett többek között mérőműszerekkel is várunk. Lézeres távolságmérőnkkel hajszálpontos méréseket végezhetsz a szélrózsa minden irányában. Ráadásul ez a kompakt eszköz a Pitagorasz tételt is ismeri és alkalmazza.

 

Multiméterünkkel hőmérsékletet, induktivitást és frekvenciát is monitorozhatsz. A guminyomásmérőnk segítségével ellenőrizheted az abroncsokban lévő levegő mennyiségét. A gumprofilmélység mérője pedig arról tájékoztat, hogy mennyire kopott el a gumid mintázata.