Leziter kerti tárolók

Leziter kerti tárolók

 

A Letizer kerti tárolók számos különféle dolog tárolására alkalmasak, ilyenek például a különféle kerti gépek, szerszámok, bútorok, a medence vagy akár a gyerekjátékok. Ezek mindegyike esztétikusan és kényelmesen tartható egy minőségi kerti tárolóban. 

 

Egy színvonalas megjelenésű, időtálló kerti tároló rendezetté teszi a kert egészét, hiszen nincs annál rosszabb, mint amikor minden szerteszét hever a kertben. Ez nemcsak látványban negatív, de a kert használhatóságát is lehetetlenné teszi.

tovább bezár
Méret
Alapterület
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A Leziter márka kínálatában szinte minden megtalálható, amelyre a ház berendezése vagy a kert szebbé tétele során csak szükséged lehet. A fürdőszobába szánt termékek mellett étkezőbútorok, kerti gépek és dekorációk, valamint egyéb kiegészítők is helyet kaptak a kínálatban. 

 

Leziter kerti tárolók széles választékban

 

A termékkategóriában 3 különböző méretű kerti szerszámtároló házikó kapott helyet. Méreteiket tekintve 4x8, 6x8 és 10x8 négyzetméteresek lehetnek, amely 2,4, 4,7 és 7,4 négyzetméteres alapterületet jelent. Mindegyik termék maximálisan időtálló, könnyen tisztítható és rendkívül egyszerűen és gyorsan felállítható. Ha azonban ezzel kapcsolatban problémád adódna, webáruházunk áll rendelkezésedre a beüzemelésben is. 

 

A kerti tárolók kezelését sem nehéz megoldani, hiszen karbantartást egyáltalán nem igényelnek. Mindegyik házikó gondos tervezést követően épült meg, a gyártó pedig a tesztelésre is kiemelt figyelmet fordított. Így a termékek kiváló minőségével kapcsolatban a vásárlóknak nem lehet egy szemernyi kétsége sem. 

 

Kerti tároló webáruházunkból, azonnal

 

Ha szeretnéd mielőbb rendezetté tenni a kertedet, valamint gondoskodni az ott található berendezési tárgyak tárolásáról, érdemes beszerezni egy méretben megfelelő kerti szerszámtároló házikót! Ehhez nem kell mást tenned, mint egyszerűen csak webáruházunk virtuális kosarába rakni a kiválasztott darabot, megadni a szükséges adatokat, valamint választani a megadott fizetési, illetve szállítási lehetőségek közül. 

 

Termékeink mindegyike raktáron van, így szinte azonnal megoldható a szállítása. Az árak miatt sem kell aggódnod, hiszen a kerti házak most rendkívül kedvezményes áron kaphatóak. Válaszd ki a méretben megfelelő tárolót, és vásárold meg még ma!