Danube W-Flow úszómedence

Termékverzió: Danube W-Flow úszómedence
Cikkszám: WU00037
Tömeg: 800 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
7 499 900 Ft
RRP: 8 299 900 Ft
Távoli beérkezés: 2023.04.18
INGYEN szállítás
Aquasoul Pro hangrendszer Aquasoul Pro hangrendszer
Wellis SmartPhone alkalmazás Wellis SmartPhone alkalmazás
UV-C vízfertötlenítő UV-C vízfertötlenítő
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 50000 Ft
79 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Danube W-Flow úszómedence
Garancia idő
36 hónap
Csomagméret
245x172x460

Termékleírás

Termékjellemzők

Nettó súly / Vízmennyiség 1 047 kg/5 913 l
Optimális feszültségigény1×44A 230V/50Hz vagy 3×16A 400V/50Hz
Minimum feszültségigény*1×31A 230V/50Hz
Hőszivattyúra való előkészítésIgen
Hőcserélőre való előkészítésIgen

Termékleírás

Magával ragadó megoldások várják a Danube aswim spak-ban. Danube W-Flow modellünkben az egyedi tréning megoldások párosulnak az egyéni beállításokkal, így garantálva a leginkább kedvező úszásprogramot. Danube termékünket két ülőhellyel láttuk el, így Önnek többé már nem kell választania a tökéletes masszázsélmény és a felejthetetlen úszásprogram között. Egyedülálló fejlesztésként a szűrőházat a medencetér végében helyeztük el, így több mint 50 cm-rel növeltük meg az úszóteret. Két oldali világító csobogók, semi-cabinet kivitel várja Önt a Dabube W-Flow swim spa-val!

W-FLOW RENDSZER

A W-Flow ellenáramoltató rendszer nagy előnye, hogy a hagyományos típusokhoz képest kétszer annyi vizet mozgat meg (180 m3/h). Az 5 előre programozott, és a 3 személyre szabott úszóprogram lehetővé teszi az erőnléti szintünknek megfelelő testmozgást. Kétszer annyi vizet mozgat meg ugyanannyi idő alatt, mint a hagyományos swim spa motorok 180 m3/h.  A vízáramlat szélessége mindössze 50-60 cm, ezzel nagymértékű stabilitás érhető el.  Az áramlási irány a medence teljes hosszában párhuzamos a medence középvonalával, ezzel is növelve az úszási stabilitást.A mechanikai alkatrészek teljesen el vannak zárva a víztértől, ezért karbantartásukhoz
nincs szükség a víz leeresztéséhez. A medence hőcserélő csatlakozással rendelkezik. Az ehhez kapcsolódó in.Grid rendszer segítségével a fűtési költség a harmadára csökkenthető.

Ismerje meg Ön is a Wellis swim spa-k legújabb fejlesztését

Egy hagyományos swim spa-ban a masszázsmotorokat manuálisan kell ki, illetve bekapcsolni annak érdekében, hogy használója kitapasztalja a számára legmegfelelőbb vízáramlási erősséget. W-Flow rendszerrel ellátott medencéink a legmodernebb Gecko swim spa szoftvert használják, mely automatizálja ezt a folyamatot és medencénk egy professzionális edzőgép szerepét töltik be. Az alábbi programok közül választhat: Állóképesség (Endurance): Állandó intenzitású edzésprogram a kitartás és az állóképesség növeléséért, Váltakozó (Lap): Egyenlő időtartamú, alacsonyabb és magasabb intenzitású körök váltakoznak felváltva,  Véletlenszerű (Transition): Egyenlő időtartamú körök, véletlenszerű intenzitással,  Cardio: Két-lépcsős edzés. Egy magasabb és egy alacsonyabb intenzitásúszakaszból áll,  Erőnlét (Power): Egy ú.n. piramis program, ahol az intenzitás fokozatosan növekszik, amíg el nem éri a maximális szintet. Ezután fokozatosan csökken, Egyéni (Personalized):Létrehozhatja saját edzéstervét az intenzitások és az intervallumok hosszának egyedi beállításával.

MIÉRT VÁLASSZUNK SWIM SPA-T A KLASSZIKUS ÚSZÓMEDENCE HELYETT?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val. A swim spa ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható. Fenntartási költsége  alacsony, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének. Félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető. Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe. Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.

A Danube swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. *Minimum árambekötés esetén a masszázsmotor(ok) és a fűtőegység azonos időben nem üzemeltethető. Tesztelje le medencéink jótékony hatásait! egyszemélyes úszótérrel és 2 ülőhellyel rendelkezik. Keretszerekezete rozsdamentes acélból készült. HorizontSide™ oldalburkolata van. Üveg szálas akril erősítés. Polyfoam (2 cm) szigetelés jellemzi. Összesen 24 db fúvókát, 6 db világító csobogót, 16 db LED világítását tartalmaz. UV-C + antibakteriális szűrő kezeli a vizet. 3 x 3 LE kétsebességes ellenáramoltató motorral működik. 1 db 3 LE egysebességes + keringető hidromasszázs motor van a medencében.  AquaSoul™ Pro 4.1, in.Touch 2 SmartPhone app - wifi kapcsolattal és az úszóbot biztosítja a kényelmet és a luxust.

Videók

Vélemények

Danube W-Flow úszómedence
Távoli beérkezés: 2023.04.18
INGYEN szállítás
7 499 900 Ft
RRP: 8 299 900 Ft