Amazonas W-flow úszómedence

Cikkszám: WU00027
8 264 900 Ft
RRP: 9 499 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 50000 Ft
79 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Amazonas W-flow úszómedence
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Nettó súly / Vízmennyiség  1 150 kg / 8 036 l
Feszültségigény 3×20A 230V/50Hz
Hőszivattyúra való előkészítés Igen
Termék méretei 550x235x150 cm

 Termékleírás

Amazonas a felejthetetlen úszásélmény szerelmeseinek! Válassza Ön is otthonába Amazonas W-Flow modellünket és használja akár egy edzésprogram tökéletes eszközeként, vagy egy délutáni lubickoláshoz a gyerekekkel! Közel 2,5 m szélességével és 5,5 m-es hosszúságával tekintélyparancsoló kinézet és megújult design jellemzi. Semi cabinet kivitelének köszönhetően pedig Önnek nem kell bajlódnia az igen költséges és időigényes telepítési teendőkkel, csak könnyedén használnia Wellis swim spa-ját! A W-Flow rendszerrel fizikai állapotának megfelelően állíthatja össze az egyedi edzésprogramokat, kedvenc környezetében!

W-FLOW RENDSZER

A W-Flow ellenáramoltató rendszer nagy előnye, hogy a hagyományos típusokhoz képest kétszer annyi vizet mozgat meg (180 m3/h). Az 5 előre programozott, és a 3 személyre szabott úszóprogram lehetővé teszi az erőnléti szintünknek megfelelő testmozgást. Kétszer annyi vizet mozgat meg ugyanannyi idő alatt, mint a hagyományos swim spa motorok 180 m3/h.
A vízáramlat szélessége mindössze 50-60 cm, ezzel nagymértékű stabilitás érhető el. Az áramlási irány a medence teljes hosszában párhuzamos a medence középvonalával, ezzel is növelve az úszási stabilitást. A mechanikai alkatrészek teljesen el vannak zárva a víztértől, ezért karbantartásukhoz
nincs szükség a víz leeresztéséhez. A medence hőcserélő csatlakozással rendelkezik. Az ehhez kapcsolódó in.Grid rendszer segítségével a fűtési költség a harmadára csökkenthető.

Ismerje meg Ön is a Wellis swim spa-k legújabb fejlesztését

Egy hagyományos swim spa-ban a masszázsmotorokat manuálisan kell ki, illetve bekapcsolni annak érdekében, hogy használója kitapasztalja a számára legmegfelelőbb vízáramlási erősséget. W-Flow rendszerrel ellátott medencéink a legmodernebb Gecko swim spa szoftvert használják, mely automatizálja ezt a folyamatot és medencénk egy professzionális edzőgép szerepét töltik be. Az alábbi programok közül választhat: Állóképesség (Endurance)Állandó intenzitású edzésprogram a kitartás és az állóképesség növeléséért. Váltakozó (Lap): Egyenlő időtartamú, alacsonyabb és magasabb intenzitású körök váltakoznak felváltva. Véletlenszerű (Transition): Egyenlő időtartamú körök, véletlenszerű intenzitással. Cardio: Két-lépcsős edzés. Egy magasabb és egy alacsonyabb intenzitásúszakaszból áll. Erőnlét (Power): Egy ú.n. piramis program, ahol az intenzitás fokozatosan növekszik, amíg el nem éri a maximális szintet. Ezután fokozatosan csökken. Egyéni (Personalized):
Létrehozhatja saját edzéstervét az intenzitások és az intervallumok hosszának egyedi beállításával.

Mért válasszuk a Swim Spat?

Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val.Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. - Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható.Fenntartási költsége  alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének. A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető. Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe.

Luxus és kényelem egyben

Az Amazonas W-Flow úszómedence egyszemélyes úszótérrel és 3 ülőhellyel rendelkezik.Keretszerkezet Rozsdamentes acél vázszerkezet. Oldalburkolat HorizontSide™ oldalburkolat. Akril üvegszálas erősítéses. Polyfoam szigeteléssel (2 cm) rendelkezik, melynek köszönhetően magába tartja a hőt.Úszóbottalis rendelkezik.  Összesen 27 db fúvóka + W-Flow rendszer, 6 db világító csobogó, Színterápiás LED világítás 25 db LED + világító kezelők található a medencében. 1 db 3 LE egysebességes + keringető hidromasszázs motor és 3 x 3 LE kétsebességes ellenáramoltató motor működteti a medencét.  UV-C + 4 db antibakteriális szűrő gondoskodik a víz tisztaságáról. SmartPhone app - wifi kapcsolat in.Touch 2 és a Hangrendszer AquaSoul™ Pro 4.1 biztosítja a luxust és a kényelmet.

Videók

Vélemények

Amazonas W-flow úszómedence
Rendelhető
INGYEN szállítás
8 264 900 Ft
RRP: 9 499 900 Ft