Rio Grande W-Flow 2019 W-Flow Swim spa medence

Cikkszám: WU00025
12 999 900 Ft
RRP: 12 999 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Aquasoul Pro hangrendszer
Aquasoul Pro hangrendszer
Wellis SmartPhone alkalmazás
Wellis SmartPhone alkalmazás
Thermotető
Thermotető
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 16900 Ft
79 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Rio Grande W-Flow 2019 W-Flow Swim spa medence
Garancia idő
36 hónap
Csomagméret
245x172x610

Termékleírás

Termékjellemzők

Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l) 1200 kg/6 890 l
Lefolyó 2 db
Feszültségigény (masszázstér) 1 × 32A 230V/50 Hz
Feszültségigény (úszótér) 1 × 48A 230V/50Hz
Fűtőegység 3 kW
Úszóbot Igen
Hőcserélőre való előkészítés Igen
Termék mérete 600 x 234 x 147 cm

Termékleírás

Az új Rio Grande W-Flow swim spa egy hosszú fejlesztési folyamat eredménye. Egy jól felszerelt masszázsmedence, és egy teljes testet átmozgató „fitneszgépként” használható úszómedence tökéletes kombinációja. A hidromasszázs rész belső kialakítása azonos a népszerű Wellis Malaga medence ergonomikus elrendezésével. Felszereltségéhez tartozik a vízesés fúvókán kívül még 3 db világító csobogó, melyek vizuális hatásukkal pihentető légkört teremtenek. A 40 db hidromasszázs fúvóka révén a fürdőzőknek a lehető legjobb masszázsélményben lehet részük, míg szuperfinom szűrőbetétek tartják a jakuzzi vizét kristálytisztán. A swim spa ellenáramoltató rendszerrel ellátott úszó része teljesen új dizájn szerint lett kialakítva. Belső szélessége közel 2 méter, hossza 314 cm. Mérnökeink hosszú időt töltöttek szimulációval, hogy kifejlesszék a tökéletes úszótér formát, és megoldást találjanak a leghatékonyabb ellenáramoltató-rendszer megalkotására.

W-FLOW RENDSZER

A W-Flow ellenáramoltató rendszer nagy előnye, hogy a hagyományos típusokhoz képest kétszer annyi vizet mozgat meg (180 m3/h). Az 5 előre programozott, és a 3 személyre szabott úszóprogram lehetővé teszi az erőnléti szintünknek megfelelő testmozgást. Kétszer annyi vizet mozgat meg ugyanannyi idő alatt, mint a hagyományos swim spa motorok 180 m3/h. 
A vízáramlat szélessége mindössze 50-60 cm, ezzel nagymértékű stabilitás érhető el. Az áramlási irány a medence teljes hosszában párhuzamos a medence középvonalával, ezzel is növelve az úszási stabilitást. A mechanikai alkatrészek teljesen el vannak zárva a víztértől, ezért karbantartásukhoz
nincs szükség a víz leeresztéséhez. A medence hőcserélő csatlakozással rendelkezik. Az ehhez kapcsolódó in.Grid rendszer segítségével a fűtési költség a harmadára csökkenthető.

Ismerje meg Ön is a Wellis swim spa-k legújabb fejlesztését

Egy hagyományos swim spa-ban a masszázsmotorokat manuálisan kell ki, illetve bekapcsolni annak érdekében, hogy használója kitapasztalja a számára legmegfelelőbb vízáramlási erősséget. W-Flow rendszerrel ellátott medencéink a legmodernebb Gecko swim spa szoftvert használják, mely automatizálja ezt a folyamatot és medencénk egy professzionális edzőgép szerepét töltik be. Az alábbi programok közül választhat: Állóképesség (Endurance): Állandó intenzitású edzésprogram a kitartás és az állóképesség növeléséért,  Váltakozó (Lap): Egyenlő időtartamú, alacsonyabb és magasabb intenzitású körök váltakoznak felváltva.  Véletlenszerű (Transition): Egyenlő időtartamú körök. véletlenszerű intenzitással, Cardio: Két-lépcsős edzés. Egy magasabb és egy alacsonyabb intenzitásúszakaszból áll. Erőnlét (Power): Egy ú.n. piramis program, ahol az intenzitás fokozatosan növekszik, amíg el nem éri a maximális szintet. Ezután fokozatosan csökken. Egyéni (Personalized):
Létrehozhatja saját edzéstervét az intenzitások és az intervallumok hosszának egyedi beállításával.

Miért válasszuk a swim spa-t a klasszikus uszómedence helyett?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val. Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. - Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható. Fenntartási költsége is alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének. A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető. Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe. Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.

A Rio Grande W-Flow 2019 swim spa medence 1 fekvőhelyet , 5 ülőhelyet és 3 pcs párnát biztosít. Vázszerkezete rozsdamentes acélból készült,mely biztosítja a termék hosszú élettartalmát. HorizontSide™ oldalburkolat.  Üvegszálas akril erősítéses ami azt jelenti, hogy külső oldalán van és kizárólag a termék stabilitása, merevítése a feladata, belülről nem látható. jobban javítható, polírozható még a mélyebb karcok, sérülések esetén is.  A medencehéjat 2 cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuretán habbal van bevonva, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A szivattyúkból és a fűtőberendezésekből származó hőt a fólia visszaveri a medenceházon belül, miközben fűti a medence burkolatát és a vizet. Ez az egyedülálló és minőségi szigeteléstípus minden WELLIS medencét rendkívül energiatakarékossá tesz, mellyel rengeteg pénzt takarít meg, ráadásul medencéjét környezetbarát módon üzemeltetheti. Gecko (IN.YE-3 + IN.YE-8) vezérlő egysége van. 2 db 3 LE egysebességes és 1 db Vízkeringető motor működteti a masszázsteret az úszóteret pedig 3 db kétsebességes (Gecko) és 1 db Vízkeringető motor. 2 × SmartTouch, Aquasoul™ Pro 4.1, in.Touch 2  SmartPhone app - wifi kapcsolattal biztosítja a luxust és a kényelmet. Összesen 40 db fúvókát,3 × 3 db laminar vízesés fúvókát, 1 db vízesést, 16 + 18 db LED színterápiás világítást és thermotetőt tartalmaz a medence. 2 db + 1 dbc Superfine papírszűrő és 2 db UV-C lámpa gondoskodik a víz tisztaságáról.

Videók

Vélemények

Rio Grande W-Flow 2019 W-Flow Swim spa medence
Rendelhető
INGYEN szállítás
12 999 900 Ft
RRP: 12 999 900 Ft