Elois 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval

Termékverzió: Elois 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Cikkszám: WB00267_WB00268
Tömeg: 20 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
93 860 Ft
RRP: 114 800 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Több méretben Több méretben
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szerelési videó Szerelési videó
Öntött műmárvány mosdó Öntött műmárvány mosdó
Bútor méretek
60 cm
80 cm
120 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Szín
Szürke
Magasfényű fehér
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 8900 Ft
55 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Bútor méretek
60 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Termékverzió
Elois 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Garancia idő
12 hónap
Szín
Szürke
Típus
Mosdószekrény
Felszerelés mód
Függesztett

Termékleírás

Termékjellemzők

Mosdó mérete 60x46x1,5/17,3 cm 
Mérete 59x45x55 (sz,ma,mé)
Garancia 1 év

Termékleírás

Elois 60 alsó fürdőszobabútor 2 fiókos mosdószekrényből, egy öntött műmárvány mosdóból áll. A kép csak illusztráció, az ár nem tartalmazza a csaptelepet és a szifont. Az Elois 60 alsó fürdőszoba bútor egy rendkívül mutatós és modern bútor. Minimalista megjelenésének köszönhetően bármely fürdőszobában remekül mutat.Soft Close fiókrendszerrel rendelkezik.

Elois 60 alsó fürdőszoba bútor

15 mm vastag MDF korpusz magasfényű lakkozott világosszürke színű felülettel,18 mm vastag MDF front magasfényű lakkozott világosszürke színű felülettel és soft close fiókrendszerrel rendelkezik. Lapraszerelve szállítjuk. Csaptelep és szifon nem tartozék. 

Elois 60 öntött műmárvány mosdó

Az Elois 60 öntött műmárvány mosdókagyló tökéletes minden szempontból. Egy olyan időtálló anyagbók készült, amely összehasonlítva a kerámia anyagokkal, sokkal nagyobb formai kialakítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően olyan formájú mosdókat is tudunk vásárolni, amelyet a hétköznapi kerámia mosdókból nem. További előnye a tökéletesen letisztult körvonalak és az egyenes rakodófelületek. A sima felület pedig megkönnyíti a hétköznapi mosószerekkel történő tisztántartást es a vízzel való leöblítést. A záró felületi kezelés színezett műgyantával történik, amely óvja az öntött műmárvány felületét mindennapi külső hatásoktól. 

MDF korpusz/ front

MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért ez egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is ellátható, festhető anyagot kapunk. Hozzáértő kezekben, megfelelő bevonatokkal ezek az anyagok azonban a fával szinte egyenértékű termékekké válhatnak. A bútorgyártásra alkalmas fafajok viszonylag csekély mennyiségben állnak rendelkezésre, és ezen kivágott fáknak is csak a 30 – 40 % -a használható fel tömörfa bútoralkatrészek kialakítására. A maradék 60 – 70 % nagy része, illetve a kevésbé értékes fafajok kizárólag forgácslap illetve MDF lapok gyártására alkalmasak.
Fóliázott MDF: Anyaga a fent említett MDF, de a felületére műanyagot hőpréselnek. A fóliázással ugyanolyan hatás érhető el, mint a laminált lapoknál, bár a választék nem olyan mértékű.
Festett MDFMegrendelő által választott színben festésre kerül. Ezzel a technikával sokféle változata érhető el az antikolt vagy magas fényű bútoroknak.

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
László
2023.04.26 13:54

A termék vásárlása, kiszállítása gyorsan és problémamentesen zajlott.
A termék jó minőségő, az elvárásaimnak megfelelő.
Minden rendben volt az összeszerelésnél is volt megfelelő útmutató.
Ajánlom mindenkinek a terméket jó szívvel.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Elois 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Rendelhető
INGYEN szállítás
93 860 Ft
RRP: 114 800 Ft