Lipari okos WC ülőkével

Termékverzió: Lipari okos WC
Cikkszám: EE00277
Tömeg: 25 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
607 900 Ft
RRP: 639 900 Ft
Nincs raktáron
INGYEN szállítás
Wc ülőke Wc ülőke
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 5800 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Lipari okos WC
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Termék mérete 59x35x39 cm
Anyaga porcelán
Funkciói bidé,női intim mosó, gyermek mód
Fedél soft close
Autómata funkió egy gombos
Garanica 2 év

Termékleírás

Hogy mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben: automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét. A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható. Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban. Mindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

Lipari okos wc

A Lipari okos wc anyaga porcelán. Bidé funkciokkal rendelkezik: női intim mosó-,gyermek mód-.  vízsugár pozíciót és  vízsugár erősséget is lehet állítani a wc-n. Tisztítófej mozgatható, hátsó kifolyású. Öntisztító masszázsfúvókája van. Egygombos automata funkcióval, meleg levegős szárítással, instant vízmelegítővel, ülőke hőmérséklet szabályozással é automata öblítéssel (tartállyal együtt) rendelkezik. A luxust és a kényelmet biztosítja még távirányító, éjjeli fény, energiatakarékos mód és a soft close lassan és zajmentesen záródó fedél.

Luxus és kényelem mindenek felett

Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és okos óra után pár éve megérkezett a japán típusú okos WC is Európába. De mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben: Automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét. Különböző bidé funkciókkal van ellátva. A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható. Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban Mindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

Videók

Vélemények

Lipari okos WC ülőkével
Nincs raktáron
INGYEN szállítás