Lemez zuhanytálca

A zuhanykabinunk minőségét alapvetően meghatározza, hogy milyen a zuhanytálcánk. Ha nem elég nagy, vagy épp túl magas a pereme, kényelmetlenné válik a használata. Lemez zuhanytálcáinkkal barátságos áron vásárolhatsz minőségi kiegészítőt a zuhanykabinodhoz.


 


A fehér szín sokoldalúsága és a lemez tartóssága és terhelhetősége egyértelmű érvek ezek mellett a modellek mellett. Az egyedi kabinok kialakításához webáruházunkban minden szükséges tartozékot megtalálsz. Tekintsd meg sokszínű termékpalettánkat, amely segítségével berendezheted a fürdőszobádat.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mire van szükség egyedi zuhanykabinokhoz?

 

Igaz, hogy egy komplett zuhanykabint gyorsabb és egyszerűbb üzembe helyezni, mint egy épített tusolót. Azonban egyrészt az igényeink eltérhetnek ettől, másrészt nem biztos, hogy van lehetőségünk az előbbit választani.

Ha épített zuhanykabint tervezünk, mindekelőtt szükségünk lesz egy zuhanytálcára vagy egy padlóösszefolyóra. Biztonsági üvegfalakat és szigetelő vízvető profilokat kell vásárolnunk. Szükséges továbbá csaptelep, zuhanyfal távtartó és szükség szerint fogantyúk és görgők az ajtóra. 

 

Aqualine lemez zuhanytálcáink

 

Az Aqualine-nal számos fürdőszobai termékkategóriánkban találkozhatsz. A lemez zuhanytálcáik magas minőséget és kiváló ár-érték arányt képviselnek. Több méretben is megrendelheted ezeket a hófehér, csúszásgátló mintával ellátott modelleket.

Webáruházunk kínálatában szögeletes alakban találod meg a lemez zuhanytálcákat. A tálcák mélysége csekély, így akár idősebb vagy mozgásukban korlátozott személyek számára is alkalmasak. A gyártó egy év garanciát vállal a lemez tálcára, mi pedig házhoz szállítjuk, akár prémium módon is.

 

További fürdőszobai tartozékaink

 

Ha álmaid fürdőszobáját szeretnéd kialakítani, akkor ne menj tovább, a legjobb helyen jársz. Nálunk egyszerre rendelheted meg a szükséges termékeket. Fürdőkádak, kádkabinok, zuhanykabinok, zuhanyfalak várnak.

Emellett forgalmazunk mosdókagylókat, wc-csészéket, csaptelepeket és zuhanypaneleket is. Számunkra minden vásárlói elképzelés ugyanolyan fontos, épp ezért nagyon változatos a termékskálánk. A nagyobb fürdőszobai árucikkek mellett kiegészítőink is megrendelhetőek. Wc-kefe tartót, szemeteskukát, világítótesteket, tükröt vagy épp fürdőszobai bútorokat is találsz nálunk.