Fürdőszoba tükör polccal

Amikor reggelenként kimegyünk a fürdőbe, szeretjük, ha a fogkefénk, a fésűnk, a borotvánk kéznél van. Épp ezért a fürdőszobai tárolás minden lakásban fontos kérdés. Ha szereted a letisztult formákat, akkor egy fürdőszobai tükör polccal számodra a tökéletes megoldás.


 


Webáruházunk kínálatában számos fazon elérhető ezekből a modellekből. Minden szekrényt jól ki lehet használni. Ezek az elegáns tükrök a polccal elegendő helyet biztosítanak a holmijaidnak, valamint a világítás is optimális. Tekintsd meg széles termékpalettánkat, változatos méretű és típusú tükrökkel várunk.

tovább bezár
Színek
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Petra polcos tükör

 

A modern fürdőszobákat minimalista dizájn, szögletes vonalak és visszafogott színek jellemzik. A Petra polcos tükör tökéletesen illeszkedik egy újhullámos fürdőszobába a maga csodás egyszerűségével. Ráadásul kisebb alapterületű lakásokban is ideális, hiszen mindössze harminchét centiméter széles.

A polc természetes hatású fa erezete csempész némi melegséget a szigorú minimalizmusba. A Petra polcos tükrök tökéletes kiegészítői a termékcsalád további bútorainak. Egy Petra alsó szekrénnyel és polcos tükörrel igazán ízléses fürdőszobát alakíthatsz ki.

 

Korin fürdőszobai tükör polccal

 

Ha többtagú a háztartásunk, akkor egyértelmű, hogy nagyobb tárolási kapacitásra van szükségünk. A Korin fürdőszobai tükör polccal ellátott modellje ízlésesen teszi lehetővé, hogy mindenkinek elférjenek a holmijai. A polcok oldalsó elhelyezkedése igazán stílusossá teszi a tükröt.

A Korin további különlegessége a tükör felett elhelyezkedő LED-világítás. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen lássuk magunkat a tükörben. Emellett pedig tovább emeli a fürdőszobánk szépségét és hangulatosságát. A Korin tükröket több méretben is megrendelheted webáruházunk kínálatából. Ötvenkét centimétertől egészen nyolcvan centiméteres szélességig megtalálod.

 

További fürdőszobabútor választék

 

Termékeink megszokott változatossága a fürdőszobai bútor esetében is elérhető. Alsó és felső szekrényt, mosdószekrényt, komplett garnitúrát, tükröt is forgalmazunk. Termékeink stílusa rendkívül sokszínű, a klasszikustól a modernig mindent megtalálsz nálunk.

Böngészd végig bútoraink palettáját, velünk akár a teljes fürdőszobádat berendezheted. Termékeinket prémium házhoz szállítással is kérheted, sőt akár be is üzemeljük őket.