Kéziszerszám és dugókulcs készlet

Ebben a kategóriában Hecht szerszámkészleteinket találod, melyek kéziszerszám és dugókulcs készletet tartalmaznak. Egy ilyen szerszámos gyűjtemény létfontosságú minden háztartásban, hiszen bármikor meghibásodhat egy berendezés, és gyors javítás válhat szükségessé. 


 


Légy mindig következetes, gondolkodj előre, és készülj fel a váratlan helyzetekre! Szerezd be a komplett kézi gyűjteményt, melyben csavarhúzók, csípő- és kombinált fogók, villáskulcsok és egyéb praktikus kézi kellékek is megtalálhatók. Így garantálható, hogy bármely helyzetben könnyedén elvégezheted a munkát.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Kéziszerszámaink segítségével nem jelent problémát, ha váratlanul meg kell erősíteni egy leszakadt polcelemet, vagy újra kell rögzíteni egy csavart a nemrég összeállított szekrényednél. A barkácsolás, javítgatás minden eszközét biztosítjuk, hogy profi módon helytállhass. 

 

Kéziszerszám és dugókulcs készlet

 

Ezek a kellékek elegedhetetlenek, akár kertes házban élsz, akár lakásban. Praktikus kialakításának köszönhetően, bárhová magaddal viheted, hiszen egyetlen dobozka, és rengeteg hasznos kiegészítőt rejt magában. A Hecht szettek 76 és 94 db-os változatban is kaphatók. Miért is válogatnád össze egyesével a kéziszerszámaidat, hogy ha egy körből mind rendelkezésedre állhat?

 

Webáruházunk kizárólag magas minőségű termékeket kínál, vegyesen, a legtöbb igényre többféle megoldást is nyújt. Ezért javasoljuk, hogy böngészd végig szerszámkészlet választékunkat

 

Hogyan válogass oldalunkon? Mit érdemes beszerezni? 

 

A Homeluxnál nem csupán a lakberendezési termékekre helyezzük a hangsúlyt! Emellett a barkácsolás és kert karbantartása is rendkívül fontos területünk. Éppen ezért igyekszünk biztosítani, a legkülönfélébb barkácsgépet, kiegészítőt és kerti eszközt, melyekkel napi szinten dolgozhatsz, hogy otthonod mindig gyönyörű maradjon. 

 

A legfontosabb tippünk, hogy szerezz be egy kéziszerszám készletet, ezenfelül néhány barkácsgépet is! Ne feledkezz meg a védőfelszerelésekről sem! Fusd át az általad hasznosnak vélt kategóriák termékeit és a belőlük nyíló alkategóriákat is! Manapság előrelátónak, felkészültnek lenni nem kihívás, sokkal könnyebb, ha baj esetén csak előveszed a megfelelő készletedet és már neki is láthatsz a javításnak!