Mirpol kerti pavilon

Mirpol kerti pavilon - Amerikai álom

Mirpol kerti pavilonokról egyenesen az amerikai filmekben látott kertek jutnak eszünkbe. Hangulatos légkör, friss levegő és apró fények. Minden ember vágya egy ilyen udvar. A pavilon lehetővé teszi, hogy kényelmes időt töltsön a szabadban és egy igazi Amerikai kertben érezhesse magát.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Májusi eső a Mirpol kerti pavilonnal szemben

Ki az aki még soha nem tapasztalt váratlanul érkező esőt? Míg gyerekkorban azt hittük, hogy a májusi esőtöl növünk jó nagyra, addig felnőttkorban inkább menekülünk előle. Kezdődik a grillszezon, de a váratlanul érkező tavaszi zápor sose jön jól. A kerti pavilon megvéd az esőtől, és nyugodtan fogyaszthatjuk alatta a délutáni kávénkat és a finom májusi reggelinket vagy ebédünket. A pavilon nagy szabadságot biztosít, mert szükség szerint összecsukható és kinyitható. Könnyű, így nem okoz gondot az összeszerelés, emellett rendkívűl mutatós. Készüljön fel barátai előre be nem jelentett látogatására. Hogy miért? Mert ha valamilyen dekorációt, például LED-lámpákkal vagy színes párnákkal dobja fel pavilonját, a vendégek nem akarják majd elhagyni azt.

A Mirpol kerti pavilonok típusai

A pavilonok minden formában, méretben és színben megtalálhatók. A legnépszerűbb a 3x3-as kerti pavilon, azaz kocka alakú. Aszimmetrikus formáról álmodozik emelt falakkal? Tessék! Válasszon nyitott vagy félig nyitott és teli pavilonok közül. A nyitott pavilonok elsősorban a napsugarak ellen nyújtanak védelmet. A félig nyitottak egy másik történet, mert két fallal rendelkeznek, melyek megvédik az erősebb csapadéktól. Fontos, hogy a kerti pavilon tartós anyagból készüljön, amely nem megy tönkre rögtön az első szezon után. Vízálló? természetes igen, tehát nem kell aggódnia attól , hogy hevesebb zivatar esetén beázik kedvenc pavilonja.

Hová helyezzük a kerti pavilont?

Ha szereti a csendet és a nyugalmat érdemes a pavilonját otthona azon tályékára építeni, mely biztosítja ezt a fajta igényt. Aki értékeli a kényelmet az odafigyel majd arra, hogy a pavilon a ház bejárati ajtajához közel legyen. Ez lehetővé teszi, hogy bármikor berohanjon további finomságokért. Ajánlott a pavilont szilárd helyen felállítani, például tanácsos alá fapadlót telepíténi. Ez lehetővé teszi a bútorok stabilabb elhelyezését a belső térben.

Tartozékok Mirpol kerti pavilonokhoz

A kerti pavilonok korszerűsíthetők, annak érdekében, hogy ön a legnagyobb kényelembe tudja élvezni használatát. Jó pihenni a friss levegőn, feltéve, hogy ha semmi sem zavar meg minket közben. A szúnyoghálók vagy gyertyák, vagy akár speciális elektromos eszközök a szúnyogok elriasztására remek mód. Ha esténként úgy dönt, hogy kedvenc könyvét pavilonja alatt fejezné be megfelelő világítást kell biztosítania. A világítások ezért nemcsak dekorációs elemként, hanem praktikus tárgyként is funkcionálnak.