Grill tartozékok

A grillszezon kezdetével ideje leporolni a régi sütőket, vagy beszerezni egy új grillt. Végigböngészted már grillkínálatunkat? Mindenképpen érdemes, mert kiváló minőségű grilltartozékokkal is várunk, amelyekkel élmény a kültéri sütés. Nincs kerted, csupán egy kis teraszod a belvárosban? Grilljeink közt megtalálod a neked való darabot. S ha megvan az új kedvenc, szerezd be nálunk a sütés kellékeit is.


 


Sütőeszközök, ponyvák, rácsok széles skálájáról válogatszhatsz, és már indulhat is a parti! Gázos, faszenes és villany készülékeink mellé mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Villák, csipeszek, lapátok

 

Barbecue és grillszettjeinkkel kényelmesen és hatékonyan tudod mozgatni a húsokat, zöldségeket és egyéb sütnivaló élelmiszert. Higiénikus és biztonságos megoldást jelent a grilllapátok, -csipeszek, -villák használata. Egyrészt nem kézzel kell az ételekhez nyúlnod, így elkerülhetőek a szennyeződések. Másrészt kisebb az esélye annak, hogy sütés közben megégeted magad. 

 

A szilikonecset megkönnyíti a különböző szószok felvitelét, így a grill tisztítása is egyszerűbb lesz. Tartozékaink több összeállítású szettekben érhetőek el, ne hagyd ki te sem, aranyat érnek.

 

Tűzgyújtási eszközök

 

Nagyon sokan szeretik a klasszikus faszéntüzelésű grilleket. Ezekhez azonban szükség van különféle tűzgyújtási eszközökre. A grillgyújtók megkönnyítik a tűz begyújtását. A fújtató segítségével pedig egyszerűbbé válik a tűz életben tartása, illetve felszítása. A grillező gyújtó ventilátor ugyancsak a tűz meggyújtására szolgál. Biztonságosan és gyorsan izzíthatjuk be a faszenes grillünket, nem kell órákat várnunk a megfelelő hőmérséklet elérésére. 

 

A hőenergia továbbadását szolgálják a gázgrillre helyezhető lávaköveink. Ennek használatakor az ételek nem érintkeznek közvetlenül a tűz lángjával. Így nem lesznek szenesek az ételeink, mellyel egészségünket óvjuk.

 

Egyéb grilltartozékok

 

Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak továbbá különböző méretű és fazonú ponyvák, melyek a grillünk megóvására szolgálnak. Emellett forgalmazunk grillrácsokat, tepsiket és pizza kőlapot is. Így még sokoldalúbban használhatjuk grillejinket.

 

A karbantartáshoz készült eszközök, a kefék egy- és többfunkciós kivitelben is rendelhetőek. Ha grillezni támad kedved, keress minket bátran. Nálunk tényleg mindent megtalálsz.