Ponyvák grillhez

Ebben a kategóriában a grillhez való ponyvák kaphatók. A szabad ég alatt készült ételek ínycsiklandozó ízeihez semmi sem hasonlítható. Nem véletlen, hogy a tavasz első napjaitól egészen ősz végéig sütögetünk a kertben, a teraszon. A klasszikus szalonnasütés mellett régóta nagy népszerűségnek örvendenek a különböző grillek is. 


 


Ezeken az egyszerűen felállítható és beizzítható készülékeken isteni húsok és zöldségek készülhetnek. Webáruházunkban is számos típusa elérhető. Emellett azonban gondoltunk az üzemen kívül töltött időre is. Ponyváink a grillek megóvását szolgálják, szerezd be te is a megfelelő méretű modellt.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Kerti grilljeink

 

A kerti partik, szabadtéri rendezvények központi eleme az étkezés. Legyen szó egy meghitt családi estebédről vagy egy medencés buliról, a grillételek mindig sikert aratnak. Feltéve, hogy jól készítjük el őket. A pácolás, az alapanyagok minősége és a tehetségünk mellett szükségünk lesz egy kiváló grillre.

 

Webáruházunk kínálatában változatos kivitelben és méretben vásárolhatsz kerti grillt. A klasszikus, faszenes grillek közt kisebb és egészen nagy társaságok kiszolgálására tervezett darabokat találhatsz. Kombi és elektromos grilljeink nagyon praktikusak és könnyen kezelhetőek. Csakúgy, mint a gázgrillek, melyeket ugyancsak megtalálsz termékeink között.

 

Ponyvák grillhez

 

Bármelyik típus mellett is tetted le a voksodat, karban kell tartanod a grilledet. Ez nem csak azt jelenti, hogy használat után alaposan le kell takarítani a szennyeződéseket. Akkor is gondosan kell bánnunk a grillel, amikor épp nem használjuk őket. Így meghosszabbíthatjuk az élettartamukat, és sokáig élvezhetjük a finom ízeket.

 

Ennek érdekében ajánlott fedett helyen, letakarva tárolni a készülékeket, különösen, ha kültéren helyezzük el őket. Ponyváink grillekhez, pontosabban gázgrillekhez készültek, méghozzá a német Hecht fémjelzésével. Óvd meg a grilled az időjárás viszontagságaitól, takard le egy minőségi ponyvával.

 

Egyéb grilleszközeink

 

Maga a grillkészülék és a védőponyva mellett számos egyéb kiegészítőt forgalmazunk a kerti sütögetéshez. Grillrácsaink további lehetőségeket nyújtanak az ételek elkészítéséhez. 

 

A sütéshez használt csipeszek, lapátok, villák több méretben rendelhetőek. A tisztítás megkönnyítésére is kínálunk keféket. A grillezést pedig megkönnyítheted lávakövekkel vagy épp egy gyújtóventilátorral.