Kézi körfűrész

Ebben a kategóriában kézi körfűrész választékunkból válogathatsz. Elektromos körfűrészt, akkus terméket, benzines betonvágót, valamint elektromos horonymarót is beszerezhetsz. Ezek a szerszámgépek nagy segítséget jelentenek, hiszen rengeteg anyag vágható általuk. Például fa, alumínium, furnér, műanyag. 


 


Kézi körfűrészeink praktikusan hordozhatók, kialakításuk és méretük révén magaddal viheted szinte bárhová. Egy asztali fűrész viszont helyhez kötött megoldást kínál csupán. Ismerd meg Hecht termékeinket, és szerezd be a számodra legszimpatikusabb kézi körfűrészt!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Mielőtt nekilátsz a fűrészelős munkálatoknak, mindig vegyél fel védőszemüveget és fülvédőt! A biztonságos munkavégzéshez megbízható készüléket válassz! Ajánljuk Hecht fűrészeinket, melyek strapabíró, masszív készülékek, rendeltetésszerű használat mellett éveken keresztül dolgozhatsz velük!

 

Kézi körfűrész kínálatunk 

 

Körfűrész termékkörünkben külön kategóriát kaptak kézi körfűrészeink, melyek között elektromos, akkus, valamint benzines készüléket is elérhetsz. Egy erőteljes szerszámgéppel a birtokodban szinte bármilyen anyag vágását megoldhatod. Vághatsz vele fát, furnért, alumíniumot, műanyagot is! Egy körfűrésszel többféle vágási típus is kivitelezhető. Például merülővágás, finomvágás, keresztvágás, hosszirányú vágás, gérvágás, szögvágás. 

 

Webáruházunkban megtalálható elektromos körfűrész, melynek ergonomikus fogantyúi tökéletesen illeszkednek a kézhez, ezáltal stabil, biztos fogást tesz lehetővé. Nem beszélve a kis súlyáról, mellyel jelentősen könnyebb a munka. 

 

A hobbi barkácsolók nagy kedvence az akkus körfűrész, nem is csoda, hiszen a hálózattól függetlenül, önfeledten dolgozni mindenki számára öröm. Nem kell bajlódni a hosszabbító kábellel sem!

 

Termékeink között még benzines betonvágót is elérhetsz, mely használható kő és burkolóanyagok száraz és nedves vágására. Az állítható védőburkolat révén szinte bármely pozícióban gördülékenyen dolgozhatsz. 

 

Ügyelj a biztonságra!

 

Akármennyire is praktikus egy kézi körfűrész, mindig tartsd szem előtt, hogy a biztonság a legfontosabb. Mindenképpen használj védőszemüveget és fülvédőt is! Ügyelj a stabil fogásra, a hüvelykujjaddal és az utolsó 3 ujjaddal fogd át a markolatot! A mutatóujjaddal pedig mutass előre, ez biztosítja a markolat stabil helyzetét a munka ideje alatt.