Power Flex HT 4245 akkus sövénynyíró

Cikkszám: 127510
64 990 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Solo
Termékverzió
Power Flex HT 4245 akkus sövénynyíró
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

  • Erős, lítium-ion technológiával működő akkumulátoros sövényvágó (akkumulátor és töltőkészülék nélkül)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradtság nélkül dolgozhat
  • Megerőltetést nem igénylő használat a solo by AL-KO övtáskarendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127 442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, erős PowerFlex akkumulátorral (42 V / 7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.

A HT 4245 típusú solo by AL-KO akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

Az egymással ellentétes irányba futó, 45 cm vágási hosszúságú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű PowerFlex lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 perc is lehet a működési idő, a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. Az önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor rendkívül hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel és bármikor feltölthető.
A HT 4245 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,6 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övtáskában hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű izompacsirta a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, kefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) markolatnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a kerti gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!

Jótállási feltételek

Solo by AL-KO jótállási feltételek:

 

A Solo by AL-KO termékekre magánszemély vásárlása esetén, a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2 év önkéntes jótállást vállalunk. A +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja a vásárlástól számított 3 hónapon belül a következő elektronikus felületen:

 

www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/

 

A Solo by AL-KO fűnyíró traktorokra és négykerekű fűnyíró gépekre magánszemély vásárlása esetén 3+2 év jótállást vállalunk, a +2 év feltétele az, hogy a gépet a 3. és 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szakszervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szerviznél vagy az AL-KO vevőszolgálatnál.

Céges vásárlás esetén az összes Solo by AL-KO termékre a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti jótállást vállalunk.

Videók

Vélemények

Power Flex HT 4245 akkus sövénynyíró
Rendelhető
INGYEN szállítás
64 990 Ft