Mirpol

Kerti bútorra van szükséged? Mirpol termékeket keresel, esetleg bárszéket, hintaágyat, kültéri játékokat, illetve kerti grillt vásárolnál? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz prémium Mirpol márka termékeket, amelyekkel bármikor könnyedén egyedivé varázsolhatod az otthonodat.

 

Legyen szó kerti fotelről, napernyőről, bárszékről vagy éppen hintaágyról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Egy jól felszerelt helyiség mindenkinek jól jön. Nézz körbe még ma, és válaszd ki a számodra megfelelő darabot!

tovább bezár

Mirpol márka

 

A vállalatunk régóta tart a kínálatában többféle Mirpol terméket, hiszen ezek mindegyike prémium anyagból készült. A megbízható gyártó piacra dobott többek között kerti székeket, kerti bútor szetteket, forgószékeket, de még grilleszközöket is. 

 

Mirpol termékek kínálata

 

A Mirpol kerti székek között találhatsz rattan változatot, szürke párnás verziót, strapabíró acélszerkezetes fekete ülőkét, de még hagyományos fehér fajtát is. A fémvázas darab rendkívül kényelmes pihenést biztosít a használója számára. Tartós kiegészítő akár teraszra, akár a kertbe, de kiválóan alkalmas a konyhába és az erkélyre egyaránt. A keret szilárd acélból készült, az ülést pedig polietilénből gyártották. Nem véletlen, hogy minden időjárási viszontagságoknak képes ellenállni. A kerti szék a mechanikai sérüléseket is jól tűri, így a bútordarabot óvni sem szükséges. 

 

A szürke párnázott változat pedig háttámlával ellátott termékünk, amelyet pillanatok alatt kényelmes nyugággyá alakíthatsz. A gyártmány acélból készült, az üléshez pedig poliésztert használtak. Az anyag jól bírja a napsugárzást, ráadásul a vizet is képes elnyelni. A tervezés során ügyeltek arra, hogy az anyag tartós legyen és persze jól bírja a karbantartást és a tisztítást is. 


Az irodai forgószékek között pedig nagy kedvenc a Lincoln nevet viselő fekete bútor. Ez egy modern darab, amelynek gyártása során figyeltek arra, hogy képes legyen javítani a munkahelyi kényelmet. A mesh ülésnek köszönhetően biztosítja a megfelelő szellőzést, a körvonalas ülés pedig a háttámlát segíti fenntartani. A csomagban található görgők képesek megakadályozni, hogy a padló megkarcolódjon. A forgószéket ergonomikusan alakították ki, így ideális támasztást jelent a gerinc számára. A tökéletes kényelmet pedig a beépített magas fejtámla biztosítja.