Magágy fólia kertbe (GH-001B) 0,94x1,4x1,8 m

Cikkszám: 5907768278014
19 990 Ft
RRP: 25 990 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 14 nap
Időjárásálló
Időjárásálló
Horgonyzott acélfal
Horgonyzott acélfal
18x0.5mm átmérő
18x0.5mm átmérő
3 m²
3 m²
Vázzal
Vázzal
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 2800 Ft
PostaPont szállítás : 990

Adatok

Gyártó
Mirpol
Méret
94x140x180 cm
Termékverzió
Magágy fólia kertbe (GH-001B) 0,94x1,4x1,8 m
Garancia idő
12 hónap
Alapterület
3 m2
Melegház anyaga
Fólia melegház

Termékleírás

Termékjellemzők

Méretek (szé x ma x mé) 180x140x94cm Átmérő 18x0.5mm
Köpeny 140g polietilén Szembőség 140 g
Acél horganyzott Terület 3m²

 

Kerti magágy fólia - szilárd otthoni magágy

 

A magágy fólia egy szilárd szerkezet acél csövekkel, amelyek átmérője 18x0.5mm. A felhasznált anyagok sokáig károsodás nélkül használhatók.
A kerti magágyat polietilén borítja, szembősége 140 g. A PE háló a fólia magágyakban történő felhasználásra adaptált anyag. A következők jellemzik: jó szigetelés, megfelelő fény- és nedvességáteresztő képesség, ellenáll a kémiai anyagoknak, tartósság magas hőmérsékleten, rugalmasság.

Ökológiai művelés az otthonába

 

A felhasznált anyagoknak köszönhetően az élettartam hosszabb. Az oldalfalak végén lévő kötény megakadályozza a felhajlást. Az ablak lehetővé teszi a levegő keringését és a belső hőmérséklet szabályozását. A szúnyogháló megakadályozza a nem kívánt rovarok belépését. A kampókkal feltekert fólia növeli a munkavégzés kényelmét. A forma egyenletes könnyű diszperziót és a vízgőz szabad áramlását teszi lehetővé. Szilárd burkolat védi a növényeket a kártevők, a madarak és a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen.

Otthoni magágy praktikus nyílással és szellőző ablakkal

 

A kerti vetőágyban van egy ablak, amely lehetővé teszi a szellőzést. A légáramlás lehetővé teszi a magágy hőmérsékletének szabályozását. Az ablakos kerti vetőágy nagyszerű megoldás, amely jelentősen befolyásolja növényeinek fejlődéséhez megfelelő feltételek megteremtését. Előnye a magágy praktikus kinyitása a fólia akasztásának lehetőségével, ami növeli a munkavégzés kényelmét.

Hajlítás elleni védelemmel ellátott fólia

 

A falak nem szabványos végét használják a fólia magágy körül. A kötény lehetővé teszi a talajjal való takarást vagy például kövekkel való betöltést, ami megakadályozza a feldőlést és a magágy károsodását.
A fóliamagágy előnye a problémamentes telepítés. Az otthoni kerti magágy lehetővé teszi a nehezen termeszthető növények termesztését.
A kialakítás egyenletes fényeloszlást biztosít, ami pozitív hatással van a termés érésére. A forma előnyt jelent a szabadon áramló vízgőz számára, így megvédi a növényeket a betegségektől. A magágy fóliával történő lefedése elegendő ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű fény belsejében biztosítson, míg az ablak biztosítja a légáramlást és a hőmérséklet-szabályozás lehetőségét. A kerti magágy kiváló feltételeket biztosít a nehezen növekvő vagy rövid tenyészidővel rendelkező növények - például a saláta - fejlődéséhez.

  • Anyagoknak köszönhetően élettartam hosszabb 
  • Konstrukció biztosítja a tartósságot,stabilitást 
  • Oldalfalak végén lévő kötény megakadályozza a felhajlást
  • Az ablak lehetővé teszi a levegő keringését
  • forma egyenletes könnyű diszperziót és a vízgőz szabad áramlását teszi lehetővé

Vélemények

Magágy fólia kertbe (GH-001B) 0,94x1,4x1,8 m
Beszállítói raktáron