Fólia melegház 3X4,5X2 m (váz+fólia)

Termékverzió: Fólia melegház 3X4,5X2 m (váz+fólia)
Cikkszám: 5902659145673
Tömeg: 25 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
66 990 Ft
RRP: 87 990 Ft
Rendelhető
Időjárásálló Időjárásálló
13,5 m² 13,5 m²
Vázzal Vázzal
Méret
200x300x450 cm
Alapterület
13,5 m2
Normál szállítás : 2490 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Mirpol
Méret
200x300x450 cm
Termékverzió
Fólia melegház 3X4,5X2 m (váz+fólia)
Garancia idő
12 hónap
Alapterület
13,5 m2
Melegház anyaga
Fólia melegház

Termékleírás

Termékjellemzők

AnyagPE polietilén 
Színfehér/zöld
Méretei (szé x mé x ma)3x4,5x2 m

Fólia melegház 

A fólia alagút kiváló megoldás azoknak, akik értékelik az elfogyasztott termékek minőségét. Saját nemesítő üzemünk működtetésével biztosak vagyunk a növények eredetében, vegyi adalékanyagok nélkülEmellett kiváló feltételeket teremt a növények fejlődéséhez, ami pozitívan befolyásolja a betakarított termés mennyiségét és meghosszabbítja a vegetációt. Védi a termést a kártevőktől, madaraktól és a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A fóliás melegházak előnye a származás garantálása és a műtrágya mennyiségének ellenőrzése. Tökéletesek mind ehető, mind dísz- vagy trópusi növények termesztésére.

Stabil melegház fólia felpöndörödés ellen

Szilárd szerkezete horganyzott acélból készül, ami rendkívül ellenálló a korrózióval szembenAz oldalfalak vége lehetővé teszi, hogy talajjal borítsák vagy kövekkel nehezítsék, ami megakadályozza a fólia felgörbülését és befolyásolja a szerkezet stabilitását.

Teremtse meg a megfelelő feltételeket növényeinek

Lehetővé teszi az egyszerű szellőzést és a megfelelő hőmérséklet fenntartását. Az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességének köszönhetően a növények tökéletesen szigeteltek a szabad levegő áramlásával. Alakja egyenletes fényeloszlást tesz lehetővé, ami pozitív hatással van a növények fejlődésére. Íves tetejének köszönhetően a vízgőz szabadon áramlik , így védve a növényeket a betegségektől. További előnyt jelent a tisztítás egyszerűsége, anélkül hogy speciális korrózióvédelemre lenne szükség. Jelentős előnye hogy könnyen összeszerelhető és bárhol elhelyezhető a kertben vagy a telken.

Növénytermesztés

A modern fólia alagútakban egy felhajtható ajtó van, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. Előnye a 8 nyílás, hálóval és hengerelt záródással , amelyek biztosítják a légáramlást, miközben védenek a nem kívánt rovarok ellen. A mindkét oldalon elhelyezett ablakok lehetővé teszik a megfelelő nedvesség elérését és a legtöbb fény bejutását, ennek köszönhetően jelentősen befolyásolják a hozam növekedését. A fólia melegház lehetővé teszi a termesztést az időjárástól és az évszaktól függetlenül. Kiváló választás, ha saját zöldség- vagy gyümölcsültetvényt szeretne.
 

 

Időjárásálló

Ellenáll az időjárási viszonyoknak

13,5 m²

13,5 m² a termék

Vázzal

Vázzal együtt kapható

 

Termékméret

  • hőre lágyuló tulajdonságok
  • alacsony vízgőzáteresztő képesség
  • szerves anyagok permeabilitása
  • kémiai ellenállás
  • alacsony hőállóság 

Vélemények

Fólia melegház 3X4,5X2 m (váz+fólia)
Rendelhető