Miért fontosak a zuhanytálca méretek?

Zuhanytálca méreteket tekintve nem mindegy, hogy milyet választunk. A tusolótálcák mindennapjaink fontos részét képezik, ezért is fontos, hogy fürdőszobánkba megtaláljuk a megfelelő darabot! Nem számít, hogy kis vagy nagy, esetleg káddal rendelkező és wc nélküli fürdőszobád van, mert könnyen megtalálhatod a tökéletes tálcát. 

Miért fontosak a zuhanytálca méretek?

Ehhez csupán az első számú szabályt kell betartanod, ami pedig a megfelelő méret kiválasztása! Amennyiben további kérdéseid akadnának a zuhanytálcák méreteiről, és tanácsot kérnél, bátran lépj velünk kapcsolatba!

Milyen méretek közül válogathatunk?

Annak ellenére, hogy zuhanytálcát többféle dizájnban és funkciókkal találhatunk, mindenképpen érdemes odafigyelnünk a méretekre. A kényelmes és pihentető vagy épp hatékony és gyors zuhanyzásokhoz a megfelelő méretű tusolótálcákra van szükségünk.Szinte megszámlálhatatlan méret áll a rendelkezésünkre. A legáltalánosabban 80x80-as, 90x90-es vagy 90x100-as méretekkel találkozhatunk. Ezek átlag tusolóméretek, amelyek akár nagy méretű fürdőszobákban is megállják a helyüket.

Ettől függetlenül persze kisebb és nagyobb méretekben is fedezhetünk fel tusolótálcákat. Az Aqualine lemez zuhanytálcák például 70x70-es méretekkel büszkélkedhetnek. Ezek leginkább a kisebb méretű fürdőszobákba vagy akár egyszerűen zuhanyzókba ajánlottak.A nagyobb méretű tálcák, mint például a SanTechnik 145x90 cm-es zuhanytálcája természetesen több okból is praktikusak! Egyrészt, mert nem kell aggódnunk, hogy zuhanyzás közben ketrecbe zárva érezzük majd magunkat, másrészt komfortosabb élmény is lesz a fürdésidő.

 

Viszonyítsunk a méretekhez!

Ahhoz, hogy a fürdés élménye teljes legyen, természetesen nem elég a zuhanytálca. Meg kell találnunk a megfelelő zuhanykabint is. Természetesen olyan modellekkel is találkozhatunk, amelyekhez gyárilag tartozik a tálca. Ám ha külön szeretnénk megvásárolni őket, arra is van lehetőségünk.

Ahhoz, hogy a megfelelő tusolókabin mellett dönthessünk, először a zuhanytálcát kell kiválasztanunk. A zuhanytálca esetén pedig a legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennünk, az a mérete. A pontos méretek nélkül nem tudunk kabint sem választani! Szerencsére a zuhanykabinok választéka legalább olyan széles, mint a tálcáké, így bátran válogathatunk a méretek között!

 

Öntött márvány zuhanytálca méretek

A méretek kiválasztása természetesen az elsődleges dolgunk egy zuhanytálcánál. Ez azonban még nem minden. A megfelelő struktúra mellett ugyanis meg kell találnunk a legtökéletesebb stílust is, amelyet a fürdőszobánkba szánunk. Egy zuhanytálca dizájnja lehet szögletes, lekerekített vagy épp a kettő együtt. Az öntött márvány zuhanytálca kínálatunkkal megannyi különböző stílus közül választhatsz. Mivel ez a termékcsalád kínálja a legkülönfélébb tálcákat, rengeteg méretet is találunk közöttük.

Nem számít, hogy kicsi, nagy vagy közepes zuhanytálcát keresünk, a széles választéknak köszönhetően könnyen megtalálhatjuk, amit keresünk. Elsősorban otthoni lakberendezéshez kínálunk zuhanytálca méreteket, ám a legtöbb modell más helyeken is bátran alkalmazható. Például közösségi területeken, mint például uszoda vagy edzőterem, különösen szükségünk van tusolótálcákra.

Válasszuk a megfelelő méreteket, ha zuhanytálcáról van szó!

Blog

Ajánlott termékek