Öntött márvány zuhanytálca

Minőségi és elegáns fürdőszobára vágysz? Olyan helyiséget alakítanál ki az otthonodban, ahová jó hazatérni és relaxálni egyet egy hosszú nap után? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban megtalálsz mindent, amire ehhez szükséged lesz. Az öntött márvány zuhanytálcák garantálják a számodra, hogy olyan átalakítást végezhess a helyiségben, ami biztosítja számodra az időtállóságot, a törésmentességet és persze a kényelmes használatot egyaránt. Ezek a típusok ugyanis ellenállnak szinte mindennek, ráadásul könnyedén beépíthetőek bármely fürdőszobába.

tovább bezár
Gyártó
Zuhanytálca típusa
Zuhanytálca méret
Csomagméret
Elérhetőség
További szűrők
168 db termék
 

Mit érdemes tudni az öntött márvány zuhanytálcákról?

Az öntött márvány, más néven a tört-, illetve műmárvány típusok igazán egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobád számára. A stabil és időtálló alapanyagnak köszönhetően, évtizedekig csodálatos helyiségben végezheted el a napi tisztálkodást és készülődést. A kényelmes használat garantált, ráadásul ezeket szinte bármely otthonba könnyen be lehet építeni. Jól mutat akár egy modern, akár egy klasszikus helyiségben, ahol a hangsúly a minőségi alapanyagon van. 

Az öntött márvány zuhanytálcák választéka

Az öntött márvány zuhanytálcák alacsony peremmel rendelkeznek, ezáltal egyszerűen beépíthető típusok. Fontos azonban, hogy ezeket kívülről majd burkolni szükséges, ez azonban lehetőséget ad arra, hogy egy igazán esztétikus kinézetet varázsolhass az otthonodba. Pontosan a kis perem miatt válik biztonságossá és könnyen használhatóvá, hiszen nem kell hatalmasat lépni se be, se pedig ki onnan. 

Ott van például a méltán híres Sapho gyártó, akiknek az Irena aszimmetrikus típusa nagyon kelendő nálunk. A 36 hónapos garanciával rendelkező termék szélessége és a hossza egyaránt 120 centiméter. Ez lehetővé teszi, hogy bárki kényelmesen használatba tudja venni ezt a berendezést. A fehér színben kapható modellt padlóra, de akár padlóba süllyesztve is berszerelheted, ami igazán nagy rugalmasságot garantál a stílusod megvalósításához. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a Petra íves kivitelről sem, amely egy erős, tömör kompozit anyagból készült. A speciális gél bevonatnak hála, jóval tartósabbá és időtállóbbá teszi ezt a csodálatos modellt, amelyre a gyártó öt év garanciát vállal. Kell ennél több?

Amennyiben tehát elegáns fürdőszobára vágysz az otthonodban, mindenképpen nézz körül a zuhanytálcáink között, és válassz egyet még ma!