Átlátszó műanyag arcvédő maszk, pajzs

Cikkszám: KF-01
590 Ft
RRP: 2 990 Ft
Raktáron
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 1900 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Átlátszó műanyag arcvédő maszk, pajzs
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Mérete 32x22cm
Anyaga 0,25mm műanyag

Termékleírás
A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján elérhető információk alapján, az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) az orrból vagy szájból származó apró cseppeken (váladék) keresztül is képes emberről emberre terjedni. Ezek a cseppek egy megfertőzött ember köhögésével vagy kilégzésével kerülnek a külvilágba és a beteg körüli tárgyakra, felületekre. Az emberek általában úgy fertőződnek meg, hogy belélegzik azokat a cseppeket, amiket egy fertőzött kiköhög vagy kilélegzik. Úgy is megfertőződhet valaki, hogy a cseppekkel szennyezett tárgyakhoz vagy felületekhez ér, majd a szeméhez, orrához vagy szájához nyúl.

Átlátszó műanyag arcvédő maszk, pajzs

Átlátszó arcvédő maszk plexi pajzs kiváló a cseppek és a folyadék fröccsenése ellen. A teljes arcot védő könnyű műanyag plexi, kényelmes homloknál párnázott fejpánttal. Egyféle méretben, mivel a rugalmas fejpántnak köszönhetően a különböző fejméretekre is jó.Az arcpajzs plexi anyaga jól átlátható, párásodás ellen és antisztatikus tulajdonságú.Ez az arcvédő plexi pajzs védelmet nyújt folyadékok és por ellen. Nem alkalmas fizikai munkákhoz, barkácsoláshoz (szikrák és köszörülés).

Arcvédő max plexi tulajdonságai

Erős védelmi teljesítmény, kényelmes viselet, könnyen kezelhető. Az antiallergén szivacs felfogja az izzadtságot és kialakításának köszönhetően a pajzs alatt a szemüveg is kényelmesen hordható. Erős rugalmas gumipánt ,minden fejméretre jó. Hosszútávú viselése kényelmes. Tisztítható, fertőtleníthető , ezért hosszútávon használható. Környezetbarát anyagból készült. Dupla oldalú ragaszóval védve, hogy nem sérüljön szállításkor a maszk, pajzs. Bárki használhatja.

Arcvédő maszk plexi felhasználása

Egészségügyben dolgozók. Boltosok, kozmetikusok, fodrászok, pedikűr-manikűrösök. Élelmiszer előállítással, feldolgozással foglalkozó dolgozóknak.
Tisztítást végző emberek számára. Bárki ,aki a védi az egészségét. AZ ARCPAJZS KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGA: Többször felhasználható arcpajzs, használat utáni fertőtlenítést követően. Könnyű, kényelmes viselet akár egész napos használatra.

Vélemények

Átlátszó műanyag arcvédő maszk, pajzs
Raktáron
590 Ft
RRP: 2 990 Ft