FFP3 N95 szájmaszk

Cikkszám: FFP3-SZAJMASZK
1 990 Ft
Raktáron
Normál szállítás : 1290 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
FFP3 N95 szájmaszk
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

 

FFP3 minősítésű légzés- és vírusvédelmi szájmaszk adatai

 

  • FFP3 maszk szűrőkapacitása: 99%

  • FFP3 maszk teljes szivárgása maximum: 5%

 

Az FFP3 szájmaszk védelme közelít a tökéleteshez, persze a teljesen záró arcmaszkok után.

Jó hír viszont. hogy az 5% szivárgás szinte teljesen zárt maszkot jelent, és a 99% szűrőkapacitás is megnyugtató érték.

Az általunk forgalmazott FFP3 szájmaszk megfelel a követelményeknek, és teljesíti az EN149:2001 európai szabvány kritériumait.

A mindennapokban az elérhető legjobb védelmet képes nyújtani, használata segít csökkenteni a koronavírus fertőzés kockázatát is, de nem helyettesíti a folyamatos fertőtlenítést, mivel anélkül előbb-utóbb bekövetkezhet a fertőzés.

Javasolt a szájmaszk mellé egy kézfertőtlenítő adagoló beszerzése is, a kettő együtt lényegesen hatékonyabban képes védeni a Covid-19 koronavírus járvány hatásaitól.

 

FFP3 maszk szűrőkapacitása: 99%

FFP3 maszk teljes szivárgása maximum: 5%

FFP3 LÉGZÉSVÉDELMI SZÁJMASZK TUDNIVALÓK

Az FFP az európai megfelelőségi szabvány, ennek a legmagasabb fokozata az FFP3. 

A szűrő típusú légzésvédő szájmaszkok esetében (mint amilyenek a javasolt FFP3 szűrőosztályú légzésvédő szájmaszkok) a belélegzett levegő egy szűrőn áramlik keresztül, amely a szennyező anyag visszatartásával, szűrésével a levegőből eltávolítja és/vagy megköti a részecske, valamint a gáz, gőz halmazállapotú szennyezőket.

A környezeti levegőtől függő légzésvédő eszközök rendeltetése, hogy a levegőben levő szennyező anyagnak belégzéssel a szervezetbe jutását az egészséget nem károsító (eltűrhető) szintre csökkentse. Ez egyúttal azt jelenti, hogy nem várhatunk el teljes körű, azaz 100%-os védelmet. Ennek oka az alászívásban rejlik. Az alászívás belégzéskor az arc és a védőeszköz zárókerete mentén, valamint a szelepeknél és egyéb szerkezeti elemek mellett a környezeti levegőből a légzésvédő belső terébe (közvetlenül a légzőzónába) bejuthat környezeti levegő.

A részecskeszűrő félálarcok jele FFP (Filtering Facepiece Particulare). Teljesítményük, szűrési hatékonyságuk és legnagyobb teljes alászívásuk alapján 1, 2 és 3 osztályba sorolhatók, a 3-as a leghatékonyabb.

(forrás: nnk.gov.hu)

 

 

 

Vélemények

FFP3 N95 szájmaszk
Raktáron
1 990 Ft