4t olaj

Ebben a kategóriában 4T olaj kínálatunkat találod, melyek között Hecht garden motorolaj, fűnyíró gép olaj és hómaró olaj is elérhető. A fűnyíró gép olajból 0,6 és 1 literes kiszerelésű is választható. 


Ezek a termékek megbízható védelmet biztosítanak a korrózióval szemben, ezáltal a motoroknak jóval hosszabb élettartam garantálható. Imádsz a kertben tevékenykedni? A garázsod tele van kerti gépekkel? Óvd meg őket, hogy sok-sok éven át hű társaid lehessenek a kinti munkálatok során, és válassz a négyütemű olajok közül! Fűnyíród és kerti munkagépeid így egész évben kifogástalanul működhetnek!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Nálunk, a Homeluxnál különösen fontos, hogy a kertészkedést kedvelők mindent beszerezhessenek, ezért hoztunk létre egy külön kategóriát motorolaj választékunk számára. Nem csupán kerti gépeket, munkaeszközöket kínálunk, hanem a karbantartásukhoz szükséges termékeket is.

4T olaj kínálatunk

Négyütemű olaj választékunk vegyesen, többféle opciót kínál. A fűnyírókhoz való SAE 30 osztályba tartozó típus nagy teljesítményű, egész évben használatos, úgynevezett „négyévszakos” olaj. Maximális korrózióvédelmet biztosít, így növelhető a motor élettartama. 

Alkalmas minden AL-KO fűnyíróhoz, illetve egyéb kerti gépekhez, melyek négyütemű motorral rendelkeznek. Ez a fűnyíró gép olaj 0,6 literes kiszerelésben kapható. Az 1 literes változat ajánlott azokhoz a négyütemű motorokhoz, melyeknél a gyári ajánlás 10W-40-es osztályú kenőanyag. 

Hómaró olajunk alacsony hőmérséklet esetén is elég viszkózus, így gyors indítást tesz lehetővé, leginkább AL-KO hómarógépek négyütemű motorjaihoz javasolt. Ezáltal elkerülhetők a hidegebb időszakban történő indítási nehézségek. Válogass kenőanyagaink bőséges választékából, hogy éveken át használhasd munkaeszközeid!

Milyen eszközöket érdemes tartani? 

Ahhoz, hogy kerted minden évszakban gyönyörű és gondozott lehessen, célszerű beszerezni egy olyan fűnyírót, amelyet kényelmesen használhatsz és megfelel az igényeidnek. Ajánlott még egy sövényvágó és lombszívó is. 

Ne feledkezz meg a kerti gépeidhez szükséges kenőanyagokról sem! A motorolajok alkalmazása rendkívül fontos, hogy megvédd eszközeid a minőségromlástól, károsodástól. Fusd át kenőanyag választékunk mellett kerti gép szekciónkat is, hogy véletlenül se maradjon ki egy praktikus kellék sem!