Locsoló csatlakozó

A tavaszi és a nyári időszakban elengedhetetlen munkafolyamat a locsolás, hiszen manapság a növényeknek szinte napi szinten szükséges vizet adni. Ehhez azonban olyan eszközökre van szükség, amelyek megbízhatóak és tartósak, jól bírják a mindennapos megpróbáltatásokat. A locsoló csatlakozók remek lehetőséget adnak arra, hogy meghosszabbítsuk a rendelkezésre álló csöveket, így akár egészen a kert végéig elvégezhetjük a feladatot.

 

Webáruházunk kínálatában számos eszközt találhatsz, amelyek garantáltan segítségedre lesznek. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A nyári locsolás

 

A nyári forróság manapság már szinte mindennapos, hiszen a legtöbb július és augusztus majdnem kibírhatatlan légkondi és víz nélkül. Nemcsak nekünk van azonban szükségünk hűsítésre, hiszen a virágok és a növények sem sokáig bírják megfelelő vízellátás nélkül. Ahhoz, hogy könnyen és egyszerűen végezhessünk a napi feladattal, szükség van olyan megbízható és tartós öntözéstechnikai eszközökre, amelyekkel kényelmesen locsolhatjuk meg a veteményest. 

 

A locsoló csatlakozó nagy előnye, hogy meghosszabbíthatjuk a cső hosszát, így akár a kert végéig elérhetünk vele. Végre a gyümölcsfák, a bokrok, illetve a krumpli is új életre kelhet általa. Fontos azonban, hogy a megfelelő típust és méretet válasszuk, hogy az passzoljon az otthon található csőre.

 

A locsoló csatlakozók palettája

 

Webshopunk kínálatában számos márka termékével találkozhatsz, így bőven van lehetőséged válogatni. Ott van például a Hecht gyorscsatlakozó, amit pillanatok alatt a helyére lehet tenni. Használata egyszerű, gyors, illetve kényelmes, lehetővé teszi, hogy a tömlő mindkét végén csatlakoztatni tudd a további elemeket. Egy húzó mozdulatra van szükséged, amivel azonnal szétbonthatod a csöveket. Tökéletesen alkalmas kerti csaphoz, szórófejekhez, kerti zuhanyhoz egyaránt. 

 

A locsoló csatlakozók között találhatsz továbbá 4 részes készletet is, ami szinte alapfelszerelés egy családi háznál. A szett tartalmaz egy csap csatlakozót, egy átalakítót, illetve két darab gyorscsatlakozót, amelyek közül az egyik WaterShop funkcióval van ellátva. Ezáltal pedig a leválasztás után a vízátfolyás automatikusan megáll, így időt és energiát spórolhatunk meg. 


Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő öntözéstechnikai eszközt!