Intex medencék – alakítsd ki a saját családi strandodat!

A kerti medencék az utóbbi években óriási népszerűségnek örvendenek. A pandémia óta még inkább megnőtt a kereslet az Intex medencék iránt is. Nem is csoda, hiszen mennyivel kényelmesebb belecsobbanni a saját kertünkben a hűs vízbe utazás, sorban állás nélkül! A megnövekedett érdeklődést követte a termékek kínálatának egyre szélesedő köre is. Ennek köszönhetően a medencék számos méretben és alakzatban elérhetőek. Egészen mély úszómedencéktől a színes, izgalmas gyermekmedencékig webshopunkban is megtalálható számtalan modell.

Intex medencék – alakítsd ki a saját családi strandodat!

A kerti medencék előnyei

A nyári napok érezhetően melegebbek és szárazabbak lettek az utóbbi években. A kánikulát a leginkább víz mellett lehet elviselni. Azonban a zsúfolt strandok egyre kevésbé vonzóak sokak számára. Ha te is jobban kedveled a privát fürdőzést, akkor a kerti medencéket neked találták ki. 

Ha csupán lazulni szeretnél a vízben egy finom itallal és beszélgetni a szeretteiddel, barátaiddal, erre is találsz medencét. Azonban ha úszni szeretnél, ezt is megteheted a kertedben. A gyerekek is biztonságos vízmélységben hűsölhetnek és pancsolhatnak a nyári szünetben.

 

Az Intex medencék típusai

Az Intex régi motoros a kerti medencék piacán, termékeik palettája ennek megfelelően igencsak színes. Nagyon népszerűek a merevített falú, kör alakú családi medencéik, melyek nagyobb gyerekek és felnőttek számára egyaránt ajánlottak. A puha falú, sekélyebb fazonokban a kisebbek is komfortosan érezhetik magukat.

Az igazán kicsi gyerekeket pedig valóságos medencecsodákkal várja az Intex. Szivárványos, mókás figurákkal, vízi csúszdával felszerelt medencéikből a gyerekek ki sem akarnak jönni. A medencék között kiváló ár-érték arányú termékeket találsz, ami tovább növeli a vonzerejüket. Nem beszélve a csodás, felfújható jakuzzijaikról.

 

Teljes körű üzemeltetés és karbantartás

Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően az Intex nem csupán medencékkel várja a vásárlóit. A víz szűréséhez és forgatásához szükséges berendezéseket is számos típusban értékesíti a gyártó. Homok- és papírszűrők, vízforgatók, vízkezelő szerek - mind elérhetőek az Intex kínálatában.

Emellett olyan medencekiegészítők is kaphatóak, mint például a lábmosó vagy a biztonsági létra, melyek szükségesek a felhőtlen fürdőzéshez. 

 

Az Intex igazi kerti lazulást kínál

Nem csupán úszó- és pancsolómedencéket vásárolhatunk a kertbe. Ha szeretünk elmerülni a jakuzzi kellemes meleg vizében és élvezni a buborékok relaxáló hatását, a legegyszerűbb egy felfújható modellt beszerezni. Két-, négy-, hat- vagy akár többszemélyes típust is választhatunk.

Akár a teraszra vagy a pázsitra is felállíthatjuk a felfújható jakuzzit, amelyet komplett víztisztító rendszerrel vásárolhatunk meg. A beéptített vízmelegítésnek köszönhetően télen-nyáron alámerülhetünk a habokba. A jakuzzik rendkívül ellenálló anyagból készülnek, és nagyon könnyen karbantarthatóak.

 

Így óvhatjuk meg a medencénket

Ahhoz, hogy a kerti medencénk valóban megérje az árát és hosszú éveken át használhassuk, tennünk kell bizonyos óvintézkedéseket. Nagyon fontos, a hogy vízszűrő rendszert karban tartsuk, hiszen ez felel a víz higiéniájáért. A nagyobb szennyeződéseket érdemes kézzel, hálóval kiemelni.

A víz tisztán tartásában segít egy takaróponyva, amellyel az épp használaton kívüli medencét lefedjük. Ha télen is áll a medencénk, a megfelelő kémiai kezelésről ne feledkezzünk el. Webáruházunk kínálatában komplett vízkezelő vegyszerszettek is elérhetőek.

Blog

Ajánlott termékek