Ha eddig még nem gondoltál arra, hogy legyen egy saját jacuzzid, itt az ideje, hogy elolvasd cikkünk

A jacuzzi nem egy szezonális termék, nincs olyan évszak, amikor ne esne jól elmerülni a csobogó vízben, miközben a hidromasszázs elemek kényeztetnek. Ősszel csodálatos érzés látni a meleg vízből a lehulló leveleket egy pohár bor társaságában, télen igazán mesés környezetben érezhetjük magunkat a gőzölgő vízben, esetleg egy csésze forró teával vagy forró csokoládéval, míg tavasszal és nyáron a felfrissülést biztosíthatja nekünk a jacuzzi, vagy helyt adhat akár különleges otthoni partyknak is.

Ha eddig még nem gondoltál arra, hogy legyen egy saját jacuzzid, itt az ideje, hogy elolvasd cikkünk

Melyik jacuzzi lesz a nyerő?

Weboldalunkon tizenkét különböző jacuzzi közül választhatsz. Termékkínálatunk igencsak széles árak és felszereltség tekintetében is, a Te igényeidhez igazodva.
Legyen szó 3 fős vagy 9 fős jacuzziról, a Homelux minden alternatívára lehetőséget nyújt.

Mindegyik jacuzzink több színben válaszható, továbbá termékeink My music, magasabb kategóriás termékeink pedig Aquasol Pro hangrendszerrel vannak felszerelve, ezzel tovább növelve a pihenés és a kikapcsolódás élményét.

 

Kiegészítők jacuzzihoz

Hogy teljes legyen az otthoni wellness-élmény, válogass jacuzzi kiegészítőink közül. A Homelux a következőket ajánlja:

  • Crystal vegyszercsomag: A Wellis Watertreatment környezetbarát tisztítószer csomag segít a jacuzzik és medencék tökéletes tisztántartásában.
  • Aromaterápiás illatpatron: 4 illatot kínálunk azok számára, akik szeretnék a jacuzzizás élményét még magasabb szintre emelni! Pezsegj az illatos buborékokban!
  • Fa belépő: A biztos fellépésért!

 

Ajánlataink

A megvásárol jacuzzit a Homelux ingyenes kiszállítja, illetve felár ellenében be is szereli csapatunk. Amennyiben biztosítást szeretnél igénybe venni a megrendeléstől a termék beüzemeléséig, összeszereléséig, erre is van lehetőség.

Nézd meg kínálatunkat és találd meg a számodra tökéletes jacuzzit, ami kikapcsolódást biztosít egy-egy hosszú nap végén!

Blog

Ajánlott termékek