Hangulatos fehér szekrénysor a sötétebb falakhoz

A kevésbé világos falú nappalikban remekül mutat egy fehér szekrénysor. Nappali bútorokból igazán sokféle változatot találunk manapság. Mind színben, mind kivitelben bőséges a paletta. Különböző stílusok közül válogathatunk. Szekrénysor kínálatunkban megtalálhatók a magasfényű fehérektől kezdve a fekete-fehér, fehér-tölgy kombinációkon és tölgy színeken keresztül egészen a fekete változatokig számos darab. Ugyanúgy divatosak a világosabb, mint a sötétebb árnyalatú nappali bútorok.

 

Hangulatos fehér szekrénysor a sötétebb falakhoz

Manapság teret hódít a minimalizmus, ezért szellősen érdemes berendezni a lakószobát. A praktikusság is fontos szempont a helyiség elrendezése során, mivel itt tartózkodhat a legtöbbet a család minden tagja. Ezenfelül a vendégfogadásnak is a nappali biztosít színteret.

Matt vagy magasfényű?

A legtöbb ember azért fél a magasfényű bútorok használatától, mert azt gondolják, hogy nehezebb ezeket tisztítani. Az igazság az, hogy a szennyeződések, főként az ujjlenyomatok jobban meglátszanak fényes felületen, azonban azok könnyebben takaríthatók.

Tévhit az is, hogy a magasfényű bútorok sérülékenyebbek. Matt felületek sem tudják elrejteni a rongálódást. A csillogó bútordarabok eleganciát kölcsönöznek a helyiségnek, tisztaságot sugároznak és tágítják a teret.

A magasfényű elemek kombinálhatók több stílussal. Fa vagy fahatású darabokkal variálva melegséget, otthonosságot sugároznak. Ha a fényes elemeket a matt elemekkel jó helyen és jó arányban kombináljuk, tökéletes összhatást érhetünk el vele.

Korszerű, mutatós az LT4520 fehér nappali szekrénysor.

Nappali bútor LT4520 fehér szekrénysor

Kifejezetten kisebb terű nappalikba ajánljuk ezt a gyönyörű fehér szekrénysort. Méretei ellenére rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, melyeket ügyesen kihasználhatunk. Ez a bútor a rendezett tárolás lehetőségét nyújtja.

Összesen négy elemből áll. Az 59 cm széles faliszekrény és az ugyanilyen széles állószekrény is rendelkezik egy-egy vitrines résszel. Mindkettő két polccal három részre van felosztva. A TV asztal 177 cm széles, alul egy nyitott polc és két zárt rendszer található. A falipolc 102 cm széles.

A szekrény alapanyaga fehér laminált DTD bútorlap. Kiválóan mutat akár modern, akár klasszikusabb stílust képviselő nappali szobában is.

LED-es szekrénysor LT4406 fehér-extra magasfényű fehér szekrénysor

Amennyiben a csillogást választjuk, akkor az LT 4406 fehér-extra magasfényű fehér szekrénysor egy remek döntés lehet számunkra. Magas minőségű laminált DTD bútorlapból készült.

Elegáns fehér oldalát, belső polcait és hátfalát a magasfényű fehér ajtók teszik még vonzóbbá. A kék mintázatú LED fény tovább növeli a luxus érzetét. Hangulatos lakótér alakítható ki ezzel az összeállítással, melyben az egész család otthonosan érezheti magát.

A digitális eszközöknek is remek tárolóhelyet biztosít ez a bútor. Elhelyezhetjük rajta családi fotóinkat, értékes dísztárgyainkat és nagy becsben tartott könyveinket is.

A két és fél méteres TV asztalon egy 1 méteres kisebb polc kapott helyet. Ezen kényelmesen elfér a televízió, DVD lejátszó és a beltéri egység is. Gyönyörűen mutat a két különböző nagyságú fali vitrin és köztük a két szintén eltérő méretű polc.

Nézz szét széles termékpalettánkon. A szekrénysorok mellett forgalmazunk kanapét, fotelt, TV állványt, állólámpát, szőnyeget és nem utolsósorban dohányzóasztalt is. Nálunk mindent megtalálsz, amivel a nappalidat otthonossá, kényelmessé teheted. Keress minket bizalommal, segítünk a választásban.

Blog

Ajánlott termékek