Nappali bútor

Napjainkban egyre trendibbek a különleges és egyedülálló berendezések. Nincs ez másként a nappali bútorokkal sem, amelyekből számos változatot tartunk a kínálatunkban. Legyen szó fehér, sötét, esetleg egyszerű, modern kivitelekről egyaránt, a lényeg, hogy megtaláljuk a magunkhoz közel álló stílust és az ahhoz passzoló darabokat. A lakás ezen szegletét minden családtag, minden nap igénybe veszi, így rendkívül fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye.

 

Webáruházunk palettáján azonban mindent megtalálhatsz, amire az otthonodban szükség lehet. Lássuk őket!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Mire van szükség a nappaliban?

Manapság nagyon trendi az, ha valaki igazán egyedi bútorszettekkel tűzdeli tele az otthonát. A nappali azonban nemcsak a kanapéból áll, hiszen kardinális kérdés, hova tegyük el az itt tárolt dolgokat. Ehhez remek szolgálatot tesznek a médiatartóval ellátott összeállítások, a polcos kivitelek, a zárt fali elemekből álló szettek egyaránt. Legyen szó állószekrényről, esetleg üveges vitrinről, ezek mind illeszkednek a legtöbb terület stílusába. Azonban fontos, hogy napjainkban nagy hangsúlyt kap a minimalizmus, ezáltal a szellősen elrendezett bútorok és a sok szabadon hagyott terület. 

 

A nappali bútorok kínálata

A webáruházunkban kapható nappali bútorok nagy szerepet játszanak abban, hogy egy igazán különleges otthonra tegyél szert. Nálunk beszerezhetsz szögletes bútorszetteket, modern dizájnú darabokat, de természetesen a minimál berendezéseket kedvelőkről sem feledkeztünk meg. Ami pedig az eklektikus otthonokat illeti, szintén találhatsz olyan szetteket, amelyek remekül passzolnak ebbe az enteriőrbe. 

Legyen szó például a magasfényű, a fekete, a fehér, esetleg a zárt rendszerekről, az egyedülálló és futurisztikus LED-csíkokról egyaránt, nálunk szinte mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Ott van például a fehér-sosna Roso modell, ami laminált DTD anyagból készült, tv-asztallal, kétsoros polccal és falra szerelt szekrénnyel ellátott összeállítás. Egyediségét a fémfogantyúk adják, amitől igazán különleges lesz ez a nappali bútor. 

Másik remek választás lehet a Korfu család tagja, amely szintén DTD laminált anyagból készült, ám ez sokkal modernebb, szürke és tölgy kivitelben kapható. Nagy előnye a push up érintőrendszerrel működő ajtók. Érdemes tehát szétnézni a széles kínálatunkban!