Sam Emeleteságy

Cikkszám: HAL0001367-1
202 400 Ft
Nincs raktáron
Szín
Fenyő
Normál szállítás : 2990 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Halmar
Termékverzió
Sam Emeleteságy, fenyő színben
Garancia idő
24 hónap
Szín
Fenyő

Termékleírás

Sam emeletes gyerekágy Az ágyat a matracokkal együtt szállítjuk. Az ágy alatt található tárolók nincsenek benne az árban, azokat külön kell megrendelni. Anyaga:lakkozott fenyő Választható színek:1.)fenyő 2.)éger Mérete:198 x 144 x 87cm (hosszúság x magasság x mélység)


 


Kezelési útmutató


FIGYELEM:  Ezen figyelmeztetések be nem tartása súlyos sérülést vagy halált okozhat. 1. A magasított ifjúsági ágyak kizárólag 4 éves kor felett használhatóak, bizonyos funkciói szülői felügyelet mellett!

 2. Az ifjúsági ágy összeszerelése előtt olvassa el és ismerje meg az összeszerelési utasítást, és őrizze meg a későbbi használatra vonatkozó utasításokat. NE dobja félre a használati utasítást. Az összeszerelést szakemberrel végeztesse!

 3. NE használja az ágyat, ha bármely alkatrésze hiányzik, elromlott vagy megrepedt.

 4. Fulladásveszély: a textil alkatrészek nem rendeltetésszerű használata fulladást okozhat. Tilos azokkal a gyermeket betakarni, fejére húzni illetve a gyermek fölé függeszteni alvás közben.

 5. Sérülések megelőzése érdekében húzza meg az összes rögzítőelemet.

 6. NE helyezze az ágyat olyan ablak közelébe, ahol a redőny vagy a függöny zsinórja belelóghat a fekvőfelületre és fulladást, sérültést okozhat. A fekvőfelület fölé ne helyezzen, rögzítsen más egyéb bútordarabokat.

 7. Tilos az ágyat ablak mellé helyezni, mivel a gyermek átmászhat az ágyból az ablakba és kieshet azon. Az ágy adott helyiségben való elhelyezése során vegye figyelembe, hogy a gyermek elérhet a magasított fekvőrészből olyan tárgyakat, bútorokat, egyebeket, melyekra átmászhat, belecsimpaszkodhat, felakadhat és amelyek balesetveszélyesek.

 8. Tilos a fekvőfelületen felállni, ugrálni mivel balesetveszélyes! A fekvőfelület kizárólag fekvés céljára használható!

 9. A fekvőfelület maximum 80 kg-ig terhelhető. A csúszda maximum 30 kg-ig terhelhető!

 10. Az ágy kiegészítői részei – mint pl. csúszda, létra, mászóka stb. - kizárólag szülői felügyelet mellett használhatóak.

 11. A létra a fekvőfelületre való feljutás célját szolgálja. Azon ugrálni, himbálózni, ülni vagy arról leugrani tilos és balesetveszélyes!

 12. Az ágyat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően használják-e és karbantartják-e. A laza csavarok meghibásodást és veszélyt okozhatnak.

 13. Az éles vagy hegyes végű tárgyakat távol kell tartani az ágytól.

 14. Kerülni kell a bútorviasz és a fényezés alkalmazását. A bútor fa részeit nedves ruhával és enyhe szappannal meg kell törölni. NE használjon erős tisztítószereket. A szövet anyagot kíméletes mosással mossa ki.

 15. A gyermekágy tárolásakor gondosan csomagoljon be minden eredeti alkatrészt az elvesztés vagy sérülés ellen, és tárolja az összes alkatrészt együtt.

 16. A fejsérülés elkerülése érdekében NE engedje, hogy a gyermek az ágy alatt játsszon. Az ágy alatti rész tárolási célt szolgál.

 17. Az ágyat egyszerre egy gyermek használja!

 18. Kövesse a csomagolásban található termékre vonatkozó összes figyelmeztetést!


 


 

Vélemények

Sam Emeleteságy
Nincs raktáron