Zuhanytálca kiegészítő

Amikor zuhanyozni indulunk, csupán az egyik célunk az, hogy megtisztálkodjunk. A legtöbben relaxációs vagy épp élénkítő céllal is állnak a forró zuhany alatt. Zuhanytálca kiegészítőinkkel a tusolás valóban elérheti minden célját.


 


Nagyon bosszantó ugyanis, amikor nem folyik le kellően a víz, hiányos a szigetelés, vagy inog a kabin. Webáruházunk kínálatában megtalálod azokat a kiegészítőket, amelyek szükségesek a tökéletes kabin kialakításához. Tartólábak, előlapok, szifonok és további kellékek várnak, hogy amit megálmodtál, azt kivitelezhesd. Nézz körül nálunk!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Apró, de fontos zuhanytálca kiegészítő a tartóláb

 

Számos zuhanykabin esetében a zuhanytálca néhány centiméterrel megemelésre kerül. Így biztosítható ugyanis, hogy a tusolókabin statikája elég stabil legyen. Ehhez állítható tartólábakat forgalmazunk, amelyek akár öt centiméternyire is rugalmasak lehetnek.

A tartólábakat be kell pattintanunk a zuhanytálca erre alkalmas mintázatába. Webáruházunkban általában kilenc darabos csomagokban forgalmazzuk a tartólábakat. Érdemes többet vásárolni egyszerre, ha esetleg szükség lenne pót darabokra, akkor mindig legyen kéznél.

 

Zuhanytálca előlapjaink

 

A tartólábak felszerelése csupán az egyik lépése a stabil és esztétikus zuhanytálca behelyezésének. Zuhanytálca kiegészítőink ugyancsak népszerű darabjai a zuhanytálca előlapok.

Ezek az íves és szögletes fazonban is kapható termékek egyrész esztétikai szerepet töltenek be, eltakarják a tálcák alját és a tartólábakat. Másrészt higiéniai funkciójuk is van, hiszen megakadályozzák, hogy a víz a zuhanytálca alá folyjon. Sekély és mély kialakítású zuhanytálcákhoz egyaránt találsz előlapot webshopunk termékei között.

 

További fürdőszobai termékeink

 

A fürdőszoba teljes berendezéséhez számos további kiegészítőre lesz szükség, amelyet legegyszerűbb egy helyről beszerezni. Épp ezért nálunk megtalálhatóak a teljesen zárt zuhanykabinok és az épített típusok kellékei. Emellett fürdőkádakat, mosdókagylókat, wc-csészéket és fürdőszobabútort is rendelhetsz tőlünk. 

A kisebb méretű kiegészítők nélkül nem lehet teljes a fürdő, ezért ezeket is forgalmazzuk. Zuhanyfolyókákat, padlóösszefolyókat, szifonokat vagy épp világításvezérlőket is találsz üzletünkben. Tekintsd meg termékpalettánkat, és rendelj meg tőlünk mindent.