Zuhanytálca kiegészítő

Amikor zuhanyozni indulunk, csupán az egyik célunk az, hogy megtisztálkodjunk. A legtöbben relaxációs vagy épp élénkítő céllal is állnak a forró zuhany alatt. Zuhanytálca kiegészítőinkkel a tusolás valóban elérheti minden célját.


 


Nagyon bosszantó ugyanis, amikor nem folyik le kellően a víz, hiányos a szigetelés, vagy inog a kabin. Webáruházunk kínálatában megtalálod azokat a kiegészítőket, amelyek szükségesek a tökéletes kabin kialakításához. Tartólábak, előlapok, szifonok és további kellékek várnak, hogy amit megálmodtál, azt kivitelezhesd. Nézz körül nálunk!

tovább bezár
Termékkategória
Gyártó
Méret
Zuhanytálca méret
Készletinformáció
További szűrők

Apró, de fontos zuhanytálca kiegészítő a tartóláb

 

Számos zuhanykabin esetében a zuhanytálca néhány centiméterrel megemelésre kerül. Így biztosítható ugyanis, hogy a tusolókabin statikája elég stabil legyen. Ehhez állítható tartólábakat forgalmazunk, amelyek akár öt centiméternyire is rugalmasak lehetnek.

A tartólábakat be kell pattintanunk a zuhanytálca erre alkalmas mintázatába. Webáruházunkban általában kilenc darabos csomagokban forgalmazzuk a tartólábakat. Érdemes többet vásárolni egyszerre, ha esetleg szükség lenne pót darabokra, akkor mindig legyen kéznél.

 

Zuhanytálca előlapjaink

 

A tartólábak felszerelése csupán az egyik lépése a stabil és esztétikus zuhanytálca behelyezésének. Zuhanytálca kiegészítőink ugyancsak népszerű darabjai a zuhanytálca előlapok.

Ezek az íves és szögletes fazonban is kapható termékek egyrész esztétikai szerepet töltenek be, eltakarják a tálcák alját és a tartólábakat. Másrészt higiéniai funkciójuk is van, hiszen megakadályozzák, hogy a víz a zuhanytálca alá folyjon. Sekély és mély kialakítású zuhanytálcákhoz egyaránt találsz előlapot webshopunk termékei között.

 

További fürdőszobai termékeink

 

A fürdőszoba teljes berendezéséhez számos további kiegészítőre lesz szükség, amelyet legegyszerűbb egy helyről beszerezni. Épp ezért nálunk megtalálhatóak a teljesen zárt zuhanykabinok és az épített típusok kellékei. Emellett fürdőkádakat, mosdókagylókat, wc-csészéket és fürdőszobabútort is rendelhetsz tőlünk. 

A kisebb méretű kiegészítők nélkül nem lehet teljes a fürdő, ezért ezeket is forgalmazzuk. Zuhanyfolyókákat, padlóösszefolyókat, szifonokat vagy épp világításvezérlőket is találsz üzletünkben. Tekintsd meg termékpalettánkat, és rendelj meg tőlünk mindent.