Fémvázas medence földbe süllyesztése? Csináljuk! - Második rész - Vásárlói visszajelzés képekkel

Sokunk számára jól ismertek a felfújható karimájú, puhafalú medencék, amik a legtöbb családi ház udvarán ékeskednek a meleg nyári napokon. Ezek a medencék kiválóak az otthoni strandolásra, azonban viszonylag sérülékenyebbek, hiszen puha faluk könnyebben kilyukad. Ebből kifolyólag egyre kedveltebbek a fémvázas medencék, melyeket akár földbe süllyesztve is alkalmazhatunk.

Fémvázas medence földbe süllyesztése? Csináljuk! - Második rész - Vásárlói visszajelzés képekkel

Legjobb megoldás a meleg nyári napokon

fémvázas szilárd falakkal rendelkeznek ezért nem kell attól tartani, hogy például kis kedvencünk unalmában kiharapja vagy hegyes karmaival kilyukasztja. Ezek a medencék a strapabíróságuknak köszönhetően egyre kedveltebbek, ráadásul árban sem feltétlenül megterhelőbbek és földbe süllyesztve is alkalmazhatók.

Fémvázas medence süllyesztése

A fémvázas medence a süllyesztésnek köszönhetően gyakorlatilag olyan lesz, mint egy rendes, ásott medence. Ám érdemes észben tartani, hogy nem ugyanaz a kettő, de megadhatja ugyanazt az érzetet a nyári hónapokra. A medence földbe süllyesztéséről részletesebben olvashatsz Merevfalú medence földbe süllyesztése? Csináljuk! blogunkba.

Kreativitás határtalan

Egyik kedves vásárlónk remekül kivitelezte Intex Prism Ultra Frame merevfalú medencénk földbe süllyesztését. Szuperül mutat udvarában mellesleg igazi nyári hangulatot kölcsönöz, melyröl a következőképpen vélekedett: 

"Mi tavaly vásároltuk a terméket és nem a hagyományos módját választottam a telepítésének :) Azóta is remekül működik a hozzá vásárolt homokszűrős vízforgatóval."

A medencéről készült fotók magukért beszélnek.

A merevfalú földbe süllyesztett medencét tökéletesen körbe öleli a baldachinos burkolat. Hangulatos környezete elvarázsol bárkit, hiszen fantáziánkat elrepíti kedvenc nyaralásunk helyszínére. Baráti és családi összejövetelekre remek helyszín egy meleg nyári napon. Számos pozitív tulajdonsága közé sorolható a költséghatékonyság is.

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek