Hasító fejsze

Kidőlt egy fa a kertben, vagy meghozták a téli tüzelőt? A balta és a fűrész mellett, biztos, hogy szükséged lesz egy hasítófejszére is! A nagyobb darabok szétvágásához már nem elég egy balta, ehhez a művelethez speciális fejkiképzésű hasítófejszére lesz szükségünk. 


 


A kínálatunkban szereplő Hecht hasítófejszéket úgy tervezték, hogy miközben a fej nagyobb súlyú, közben a nyéllel mégis olyan egyensúlyban legyen, ami könnyű lendítés mellett is nagy erőkifejtést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energiával, mégis hatékonyabban dolgozhatsz! Kínálatunkban biztosan te is megtalálod a neked valót.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Mivel aprítsunk?

 

Balta vagy fejsze, esetleg hasítófejsze? Ahhoz, hogy eldöntsük ezt a kérdést, tudnunk kell, melyik kéziszerszám mire alkalmas és mire szeretnénk használni. Az apróbb gallyak, kisebb rönkök darabolásához tökéletes szerszám számunkra egy balta. Ám a nagyobb fadarabok, vastag ágak vágásához egy fejsze sokkal ideálisabb társ lesz, hiszen a hosszabb nyél, valamint a súlyosabb fej segít nekünk nagyobb ütő erőt kifejteni, mindezt ráadásul viszonylag kis erőbedobással. A hasítófejsze, a fejszék egy speciális változata, ahol a fej ék alakúan van kiképezve. 

 

Hogy ne szoruljon bele a hasítófejsze feje a rönkbe?

 

Kínálatunkban a Hecht hasítófejszék közül tudsz választani. A Hecht cég több évtizedes tapasztalata a barkács eszközök és a kerti szerszámok gyártásában, garanciát jelent a magas minőségre és a biztonságos használatra. 

 

Hasítófejszéink fejét speciális ék alakú formára tervezték, hogy a leggöcsörtösebb fába vágva se szoruljon a rönkbe a fej. Az edzett vasból készült pengeéles fej egy üvegszállal megerősített műanyag nyélre kerül. A stabilitásért és a hosszú élettartamért, a rögzítést úgynevezett visszahűtéses technológiával oldják meg, így fejszénk szó szerint sosem fogja elveszíteni a fejét. 

 

Markolata csúszásgátló anyagból készült, így a nyári nagy melegben sem kell attól tartani, hogy kicsúszik a kezedből. Az ergonomikus kialakítás felel a tökéletes egyensúlyért, valamint a rezgéscsillapításért. Kínálatunkban különböző nyélhosszúságokkal találhatod fejszéinket, 40 centimétertől egészen 91 centiméterig. 

 

Vásárold meg akár prémium kiszállítással új fejszédet! Ehhez nem kell mást tenned, mint kosárba helyezni, majd a megrendelés gombra kattintás után, választani a fizetési módok közül, végül a szállítási módoknál beállítani a prémium szállítást. Így nem csak a kapudig visszük a csomagot, hanem egészen az otthonodba.