Hintafűrész

Ebben a kategóriában találod a hintafűrész kínálatot! A megfelelő barkácseszköz kiválasztása sosem könnyű feladat. A legjobb, ha jól körüljárjuk, hogy pontosan milyen feladathoz szeretnénk megtalálni a legmegfelelőbb eszközt. Nincs ez máshogy a fa vágása, darabolása esetén sem. 


 


A baltáktól és a fejszéktől a kézifűrészeken át, egészen az elektromos fűrészekig rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy fát daraboljunk vagy aprítsunk. Ha tüzifát, vagy nagyobb méretű ágakat szeretnénk hatékonyan, gyorsan és biztonságosan összevágni, akkor a hintafűrész lesz a legjobb választás számunkra!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Hintafűrész kategóriánkban a cseh Hecht márka termékeit kínáljuk. Ez a vállalat több, mint 26 éves múltra tekint vissza, és mára piacvezetővé vált a kertigépek és barkács eszközök területén. Kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeivel egész Európát meghódították. 

 

Hinta vagy más néven billenőfűrész

 

A hintafűrész egy olyan megbízható körfűrész, ami szaktudás nélkül is könnyen és biztonságosan kezelhető. Ezt a tulajdonságát a speciális bölcső rendszernek köszönheti. A könnyű mozgathatóságot kerekek segítik, így ha mondjuk tűzifát kell aprítanunk, megkímél minket attól a fárasztó feladattól, hogy fűrészelés előtt és után is mozgatni kelljen több köbméter fát. 

 

A fűrészelést ennél az eszköznél is egy fűrészkorong végzi. A rönköt a gép asztalára helyezzük, majd a fűrészkorongra billentjük. Ezért is találkozunk sokszor a billenőfűrész elnevezéssel.

 

Hintafűrész típusok a kínálatunkban

 

Kínálatunkban jelenleg két hintafűrész közül tudsz választani. Mindkettő stabil állványzattal és merev vázzal rendelkezik a biztonságos használatért. A Hecht 8300 elektromos körfűrész 2800 W teljesítményre képes és maximum 170 mm átmérőjű rönköket tudsz vágni vele. “Nagytestvére”, a Hecht 850 már 5000 W teljesítménnyel dicsekedhet. A 400 V motorja néhány másodperc alatt a rendelkezésünkre áll, nagy teljesítményének köszönhetően akár 230 mm átmérőjű rönkök vágásával is könnyedén megbirkózik. 

 

Bár a hintafűrészek nagyon biztonságos eszközök, javasoljuk, hogy nézz körül védőfelszerelés kategóriánkban is, a megfelelő védelemért!

 

Ha megtaláltad a számodra megfelelő hintafűrészt, tedd kosárba és a megrendelés után kiválaszthatod az általad legjobban kedvelt fizetési módot! Prémium kiszállításunkat választva a futár nem csak a kapuig szállítja a csomagod, hanem az általad kért helyre viszi, hogy neked már valóban csak kicsomagolni és beüzemelni kelljen!