Akkumulátoros fúrókalapács

A ház körüli barkácsmunkák elvégzése sokkal könnyebb, ha van egy kiváló szerszámunk. Nem kell ahhoz szakembernek lennünk, hogy tudjuk, minőségi eszközökkel szebb lesz az eredmény. Webáruházunk éppen ezért kínálja a prémiumkategóriás szerszámgépek széles skáláját számodra. Akkumulátoros fúrókalapácsainkkal bármilyen felületen dolgozhatsz, legyen szó fáról vagy fémről. 


 


Ezek a készülékek egyedülálló szabadságot biztosítanak munkavégzés közben. Azonban az elektromos kivitelt is megtalálod nálunk. Böngéssz termékeink között, és találd meg a kezedre álló darabot.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hecht akkumulátoros fúrókalapács

 

Miközben barkácsolunk, különösen, ha olyan komoly szerkezetekkel dolgozunk, mint egy fúrókalapács, könnyebb, ha nem kell bajlódnunk a vezetékkel. Jóval nagyobb a mozgásterünk, mivel az akkumulátor szolgál energiaforrásként.

 

Kínálatunkban megtalálhatod a Hecht német márka 1022-es jelzésű akkus fúrókalapácsát, amely akár 1420-as fordulatszámra is képes. Mivel segédkarral is ellátta a gyártó a fúrót, ezért két kézzel is dolgozhatsz vele. A betonba akár 22 milliméteres furatot is képes vájni ez a kiváló minőségű barkácseszköz. A Hecht fémjelzése pedig már önmagában garancia a hosszú élettartamra és az első osztályú kivitelre.

 

Dedra akkumulátoros fúrókalapács

 

A Dedra fúrókalapácsa ugyancsak akkumulátoros kialakításban készült, így bárhová magaddal viheted. Ezen termékünk is segédkarral rendelkezik, így stabilan tarthatod két kézzel a munkaeszközödet. Figyelemre méltó a Dedra akkumulátoros fúrógépének teljesítménye, hiszen 5500 ütést ad le egy perc alatt.

 

Acélban 13 milliméteres, míg fában akár 26 milliméteres furat is készíthető ezzel a barkácsgéppel. Webshopunkban a hozzá való akkumulátort és a töltőt is megvásárolhatod. Ezek az energiaforrások ráadásul több akkus szerszámhoz is csatlakoztathatóak. Így igazán univerzálisan használhatod őket.

 

További barkácsgépeink

 

Ha szeretnél akár egy hobbi, akár egy profi szerszámgépkészletet kialakítani, akkor a legjobb helyen jársz. Barkácsgépeink között a fúrógépek mellett megtalálod többek között a dekopírfűrészeket vagy épp az orrfűrészeket. 

 

Ütvecsavarozóink és fúrógépeink hozzájárulnak a biztonságos és minőségi munkavégzéshez. Csakúgy, mint a csavarbehajtóink vagy ütvefúróink. Nézz szét nálunk, nem fogsz unatkozni!