Elektromos dekopírfűrész

 


Ebben a kategóriában elektromos dekopírfűrész választékunkat találod, melyek az egyik legnépszerűbb szerszámok közé tartoznak a hobbi barkácsolók és a szakemberek körében. Számos anyag vágásához felhasználhatók, a fűrészlap típusának függvényében, ez alapján fém, fa, műanyag és bútorlapok vágásához is ideálisak. Könnyű használat jellemzi őket, mindenféle speciális szaktudás nélkül, egyszerűen elsajátítható az alkalmazásuk. 


 


A műhelyek többségében megtalálható ez a praktikus szerszámgép. Ami szintén mellettük szól, hogy kis méretük révén kényelmes munkavégzést garantálnak. Szerezz be egy elektromos dekopírfűrészt, bővítsd meglévő szerszámkészleted!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Egy szúrófűrész felhasználási köre sokrétű, bútorlapok, szegélyek méretre vágása is gond nélkül megoldható általa. Kisebb-nagyobb barkácsolási munkálatokhoz is bevetheted. Érdemes az elvégzendő feladat és a kezelendő anyag alapján megválasztani a készüléket és a fűrészlapot!

 

Elektromos dekopírfűrész kiválasztása

 

Webáruházunk dekopírfűrész kínálatában találod elektromos termékeinket, melyeket széles körben használnak hobbi ezermesterek és vérbeli szakik egyaránt. 

 

Blaupunkt dekopírfűrészünk 750W-os, változtatható sebességgel, gyorskioldó funkcióval. A vágási mélysége fában 80 mm, acélban 8 mm, műanyagban 12 mm. Ajánljuk akár kezdő barkácsoló vagy, akár profi ezermester. 

 

Graphite 600 W-os termékünk 800-3000 fordulat/perc teljesítményű, karosszéria fogantyúval ellátott fűrészgép. Beépített szúrófűrész funkciója és porelszívó rendszere révén igen közkedvelt barkácsgép. Ezáltal kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé. Szintén előnyös a gumírozott markolat, mellyel megfelelően illeszkedik a kézhez. 45 fokos szögben is használható. Alumíniumlappal rendelkezik, ennek köszönhetően könnyű hordozhatóság jellemzi. 

 

Biztonságos fűrészelés mesterfokon!

 

Azontúl, hogy az adott feladatnak és a kezelendő anyagnak megfelelő fűrészgépet választasz, nagyon fontos, hogy védőfelszerelésekkel dolgozz! Mindig viselj védőszemüveget, fülvédőt, sisakot, valamint strapabíró kesztyűt is! Kizárlóag stabil, biztos kezekkel dolgozz! 

 

Amennyiben már fáradsz, tarts szünetet, és térj vissza később a munkához!

 

Válassz praktikus, időtálló dekopírfűrészt, mellyel a polcok méretre vágása is gyerekjáték! Legyen a barkácsolás felszabadító érzés, amelyben nincsen lehetetlen küldetés!