Kábelkötegelő

Minden háztartásban számos, elektromos árammal működő eszközt használunk. Ezek a berendezések kábelekkel vannak ellátva, amelyeket szükséges elvezetnünk a konnektorig. Kábelkötegelő segítségével ezt könnyedén megtehetjük, épp ezért webáruházunkban is megtalálod ezt az egyszerű, de nagyszerű eszközt. 

 

A kábelbilincs mellett számos egyéb villamossági kelléket is forgalmazunk, szakembereknek és hobbi szerelőknek egyaránt. Tekintsd meg kínálatunkat, és vásárolj meg nálunk mindent, ami a villanyszereléshez kell. A minőségi eszközhasználat a munkádon is meglátszik.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Villamossági kellékeink

 

Bármikor előfordulhat, hogy fel kell szerelned egy új lámpatestet a falra, vagy fázist kell mérned egy konnektorban. Ha megfelelő eszközök állnak a rendelkezésedre, akkor mindezt nagyon egyszerűen megteheted. Rendeld meg fázisceruzánkat, és egy pillanat alatt megtudhatod, áram alatt van-e a dugalj.

 

Szigetelőszalagjainkkal egyszerűen teheted érintésvédelmileg biztossá a vezetékeket. A zsugorcsöveinkben pedig rendszerezheted is őket, így egyszerűbb bánni velük. Ezeknek az eszközöknek akkor is ott a helyük a szerszámosládádban, ha nem vagy villanyszerelő. 

 

Kábelkötegelő

 

Akár az otthonunkról, akár a munkahelyünkről van szó, számos kábelnek kell megtalálnunk az útját. A legeszerűbb az, ha a fal mellett a sarokban, vagy a falon futtatjuk végig a vezetékeket. Így ugyanis biztosan nem botlunk meg, veszélyeztetve a saját testi épségünket és az elektromos készülékét is.

 

Kábelkötegelőnk segítségével könnyen és gyorsan rögzítheted a vezetékeket a kívánt helyre. Az 50 milliméter átmérőjű kis bilincseket szöggel fixálhatod, így stabilan tartja a kábeleket hosszú időn keresztül. Fehér színével bármely helyiségben diszkréten megoldhatod a vezetékek biztonságos elvezetését.

 

További barkácskellékeink

 

Webáruházunk minden termékkategóriában törekszik az egyedülállóan széles kínálat kialakítására. Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a barkácsoláskor magas minőségű kellékek álljanak a szakik rendelkezésére. Épp ezért képviselteti magát több termékcsoportban is a Hecht német gyártó.

 

Emellett természetesen számos kiváló márka termékeit forgalmazzuk. Rendelj tőlünk multimétert, lézeres távolságmérőt vagy forrasztáshoz szükséges eszközöket. Sőt, az autód karbantartását is intézheted velünk.